Trump kampányolás helyett a bíróságon magyarázkodhat

2024. február 15. 22:57

A volt amerikai elnök biztosra veszi, hogy demokrata ellenfelei akarnak így is ártani neki, és ha a bíróságot is képesek befolyásolni, az szerinte a demokrácia megcsúfolása.

2024. február 15. 22:57

Donald Trump kért halasztást a pornópénzperben, hogy zavartalanul kampányolhasson az elnökválasztás előtt, de ezt elutasította egy New York-i bíró – számol be az Euronews. Így a volt amerikai elnöknek március 25-én bíróság elé kell állnia a Stormy Daniels pornósztárnak állítólagosan kifizetett hallgatási pénzek ügyében. 

Ezt is ajánljuk a témában

Trump kijelentette, biztosra veszi, hogy demokrata ellenfelei akarnak így is ártani neki, és ha a bíróságot is képesek befolyásolni, az a demokrácia megcsúfolása. 

„Az ellenfél tisztában van azzal, hogy ha én indulok az elnökválasztáson, az nekem jól megy” – 

tette hozzá.

Az ügy középpontjában azok a vádak állnak, amelyek szerint Trump nagy összegeket fizetett azért, hogy elnémítsa a Danielsszel és egy másik nővel folytatott állítólagos házasságon kívüli viszonyáról szóló híreszteléseket. A volt elnök – aki ellen több más jogi eljárás is zajlik, miközben a republikánus elnökjelöltséget igyekszik megszerezni – tagadja, hogy jogsértést követett el.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube/Euronews

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 16. 10:19 Szerkesztve
Nagyjából annyira nyakatekert ez az ügy is, mint minden Trump ellen indítot ügy Van ez a Stormy Daniels, aki azt állította, hogy Trump megb@szta, amikor a felesége terhes volt. Beperelte Trumpot, nyert pénzt elsőfokon. Másdofokon elkaszálta a picsába a bíróság Daniels alaptalan vádjait és per pillanat Stormy Danielsnek kell fizetnie Trump részére a perköltséget és büntetést rágalmazásért. Persze ezt a fejleményt a drága média nem kürtölte világgá, csak a kamu elsőfokú ítéletet Eközben Trump akkori ügyvédje Michael Cohen körül kipattant egy botrány, hogy fizetett Daniels hallgatásáért. És mégcsak nem is ez a probléma, hanem hogy a pénz !LEHET! hogy Trump kampánypénzéből származik. Abból a kampánypénzéből, amit ő finanszírozott saját magának, mert azon közszereplők kevese közé tartozik, aki ezt magának meg tudja oldani Tehát Trump akkori ügyvédje nem Trump jobb, hanem bal zsebéből fizethetett valakinek ÁLLÍTÓLAG Ugyanilyen kamu háttere van Trump többi aktuális koncepciós perének is
lacika-985
2024. február 16. 08:09
Mindenre képesek hogy megtarhassák a befolyásukat a kormányok fölött - most Amerikában mindent a feje tetjére forditanak , ez az utolsó huzásuk mert ha Trump nyer nekik befellegzett - látták mire képes az előbbi mandátumában ..
vandor-58
2024. február 16. 05:34
Valaki olyan akarja lejáratni aki titokban akarja hogy világháború legyen ez akármelyik ellenséges állam országa erre éleződik a helyzet nem akarok országneveket írni legfeljebb csak találgathok és ez akár európai unióból is elképzelhető de elég sokféle nép él itt a földön és bizony sokan fenyegetőznek atommal úgy gondolom Trumpnak kéne nyerni a választást hiszen ő úgy hirdette hogy abbahagyná ukrajna további támogatását remélem tud nyomoztatni megbízható emberekkel, de sajnos úgy tűnik ma mindenkit meggyőznek valamilyen formában.
nagycsaba
2024. február 16. 05:21 Szerkesztve
Ha nem engedik indúlni Trump-ot akkor lehet,hogy polgàrháború lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!