The Guardian: „Szent háború” veheti kezdetét Amerikában Taylor Swift ellen

2024. február 05. 21:11

Nikki Haley elnökjelölt mindenkit nyugalomra intett.

2024. február 05. 21:11
Nikki Haley

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Taylor Swift akár komoly befolyással is lehet az amerikai elnökválasztásra. Egy friss felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek közel fele (45 százalékuk) az énekesnő rajongójának vallotta magát, amiből egyértelmű, hogy Swift támogatása jelentősen befolyásolná a fiatal szavazókat. 

Még mindig nem lehet tudni, hogy Taylor Swift kit fog támogatni az őszi amerikai elnökválasztáson

– írja a The Guardian.

A lap arról számolt be, hogy „szent háborút” ígértek Taylor Swift ellen a republikánusok az elmúlt hetekben, amennyiben a világsztár a demokraták oldalára áll.

A republikánusok közül azonban nem mindenki támogatja a Swift elleni támadásokat.

Nem tudom, mi ez a rögeszme”

– mondta Nikki Haley elnökjelölt a CNN-nek. „Taylor Swift egy jó művész. Elvittem a lányomat Taylor Swift koncertjeire... Senki sem tudja, hogy kit fog támogatni, de nem tudom elhinni, hogy ez eluralkodott a nemzeti politikánkon – zárta le a témát.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALLISON JOYCE / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2024. február 06. 17:52
Taylor Swift miért nem indul, ha ilyen népszerű?
Nimril
2024. február 06. 17:38
Mai Swift-cikk kipipálva, lapozzunk! Faszom tele van már ezzel a nővel, főleg egy ilyen oldalon! Kik tolják ezt ennyire?
lhotx
2024. február 06. 10:41
Ebből megértettem, hogy a demokrata-oldal kicsinálja, ha nem velük fúj egy követ.
2024. február 06. 09:52 Szerkesztve
Taylor Swift dalait strómanokon keresztük konkrétan Soros György birtokolja. https://www.youtube.com/watch?v=IqjasqMJXac Amikor ez az ügylet lement, a kishölgy látszólag feldúlt volt emiatt. Azóta meg hogy-hogynem leginkább abortuszpárti és nőjogi megnyilvánulásai vannak, koncertjein okkult, vérgőzös hangulatú banyatáncokat lejt. Aktuális pasija az elképzelhető legsablonosabb kapudrog a republikánusoknak. A bajnokesélyes amerikaifocicsapat sztárja, aki boldogan hirdeti a pfizer oltásokat. Nem kérdés kit fog támogatni a kampányban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!