Osztrák kancellár: Tárgyalóasztalhoz kell ülni Oroszországgal

2024. február 27. 14:31

Karl Nehammer szerint csak így lehet elkerülni, hogy Nyugat és Kelet közti háborúvá eszkalálódjon a konfliktus.

2024. február 27. 14:31
null

Karl Nehammer osztrák kancellár a hétfői párizsi csúcstalálkozón beszélt arról: le kell ülni a tárgyalóasztalhoz Oroszországgal, ha véget akarunk vetni az ukrajnai háborúnak, szerinte ehhez akár a BRICS-tagországokat is érdemes bevonni – írja az RBC Ukraine

Ausztriának mindig is határozott volt az álláspontja: Oroszország nem járhat sikerrel, de ha ez segít, akkor újra Moszkvába repülök”

 – fogalmazott.

Nehammer aggódik, hogy az orosz-ukrán konfliktus a Kelet és Nyugat közötti háborúvá eszkalálódhat – különösen akkor, ha Macron ötlete nyomán NATO-katonák tűnnének fel Ukrajnában. 

Attól, hogy teljes körű háborúba bocsátkozunk, nem leszünk nagyobb biztonságban” 

– mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Georgi Paleykov / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­n­­y­­o­­k­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Box Hill
2024. február 27. 18:59
Már ültek tavaly ilyenkor. Csak valakik leállították.
iSTaR_GoM
2024. február 27. 17:33
Karl Nehammer osztrák kancellár: "...le kell ülni a tárgyalóasztalhoz Oroszországgal, ha véget akarunk vetni az ukrajnai háborúnak, szerinte ehhez akár a BRICS-tagországokat is érdemes bevonni." Mivel a Minszki egyezmény kudarcba fulladt, talán a javasolt verzió kerülhetne az "asztalra". A nyugat egyszer már eljátszotta a becsületét, kizárt, hogy Putyin az előző megállapodáshoz hasonló felállású javaslatot elfogadna. Ha nem kerül sor rövid időn belül valamilyen tűzszüneti megoldásra, semmi nem fogja megakadályozni egy világot elpusztító konfliktus elindulását. Senki ne gondolja, hogy egy nyugat-orosz háború csak az ukrán területet érintené.
lajajakab11
2024. február 27. 17:25
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!