Navalnij felesége is részt vesz az EU külügyi tanácsának ülésén

2024. február 19. 06:25

Josep Borrell büszkélkedett el a nagy hírrel.

2024. február 19. 06:25
NAVALNIJ, Alekszej

Josep Borrell, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője az X-en arról ír, hogy a börtönben nemrég elhunyt orosz ellenzéki, Alekszej Navalnij felesége részt vesz az Európai Unió külügyi tanácsának hétfői ülésén.

„Julija Navalnaját is fogadjuk hétfőn az EU külügyi tanácsán. 

Az uniós miniszterek támogatják a szabadságért küzdő oroszokat, 

és tisztelegnek Navalnij emléke előtt” – írja Borell.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bendarzsevszkij Anton

Facebook

Idézőjel

Navalnijt alig leplezett bosszúból, fokozatosan gyilkolták meg.

Nyitókép: MTI/AP/Dmitrij Loveckij

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ubulka57-2
2024. február 19. 22:40
A víg özvegy.
Palatin
2024. február 19. 21:04
Egy amerikait, aki az USA valódi demokratizálásáért szállna ilyen harciasan síkra, azt ott még hamarabb likvidálnák. Teljesen nyilván való, hogy a nagyhatalmakat nem lehet "demokratikusan" vezetni. Aki ezt tüzi ki életcéljának, az ne számítson hosszú életre. A németek érzékenységére és föleg a feledékenységére tekintettel, most a nácikról ne beszéljünk. Oroszország esetében még a fenti általános elvet súlyosbítja, hogy olyan háborúban áll, amely a létét fenyegeti. Ilyen helyzetben "demokraciáról" álmodozni nem kevesebb, mint öngyikos ámokfutás. Öszintén sajnálom Navalnijt, de egy rendkívül naiv ember volt. Nem tartom hösnek, a hösök nemcsak bátrak, hanem bölcsek is.
bagoly-29
2024. február 19. 16:46
Remélem, hogy ez a spanyol komcsi is megy nyártól a süllyesztőbe!
Grogu
2024. február 19. 16:19
Egyetlen kormány van az EU-ban, ami egy emberi mondatot nem volt képes kipréselni magából Alekszej Navalnij, az orosz ellenzék vezéralakjának halála kapcsán. Az Európai Unió 27 tagországának vezetői közül 26-an reagáltak nyilvánosan Navalnij halálára. Szinte mindenhol a kormányfő volt az, aki országa geopolitikai helyzete és saját vérmérséklete szerint megfogalmazta a gondolatait, csak néhány tagországban delegálták ezt a feladatot külügyminiszteri szintre. Ez mennyire jellemző/kínos/szégyenletes/piti/embertelen/gusztustalan/minősíthetetlen megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!