Még egy újabb bizonyíték a Jobbik valódi természetére – kiakadt Gyöngyösire az izraeli nagykövet

2024. február 07. 15:27

Egy kiszivárgott levélből derült ki, hogy Gyöngyösi szerint Orbán Viktor egy cionista bérenc.

2024. február 07. 15:27
null

Mint arról a délelőtt folyamán beszámoltunk: kiszivárogtak a Jobbik belső levelezései, amelyekből kiderült, mit gondol a párt jelenlegi elnöke Orbán Viktorról. Gyöngyösi Márton, akkor még elnökhelyettesként Stummer János párttársának egyik levelében azt írta egy közös közlemény kapcsán, hogy 

„Legszívesebben azt írtam volna (Orbánról – a szerk.), hogy egy cionista bérenc, a lubovicsi szekta foglya, de ebből nem biztos, hogy jól ki lehet jönni”.

Ezt is ajánljuk a témában

Szalai Kálmán, a Tett és Védelem Alapítvány főtitkára a nap folyamán a Mandinernek elmondta a kijelentés kapcsán, hogy az ilyen kijelentések az elkövetőikkel együtt a politikai közélet szemétdombjára valók. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzetnek Jákov Hadasz-Handelszman, Izrael budapesti nagykövete azt mondta a Jobbik mostani elnökének levelének ügyében, hogy „még egy újabb bizonyíték a Jobbik valódi természetére”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd


 


 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. március 08. 13:47
kiakadt Gyöngyösire az izraeli nagykövet Ez csak természetes, hiszen a valóságról beszélt ez a Gyöngyösi nevű gyerek. "Gyöngyösi szerint Orbán Viktor egy cionista bérenc." Ha nem így lenne, már régen nem lennének hatalmon ő és a támogatói. Kell egy olyan seggfej, aki az egész világ (és persze a magyar nép) véleményével szemben támogatja a zsidó gyilkosokat. Ki gondolta volna, hogy ezt a szégyent is megéljük?
alexandrosz-2
2024. február 07. 20:37
Az igazság mindig is égette a zsidó tetves pofàját. Jobb, ha szokja.
gyzoltan-2
2024. február 07. 18:10
Sötét, és nagyok az áthallások a magyarországi politika maffia köreiben..! Mióta is?! Igen! Igen! 1945 óta! 1918-19-ben, ha hatékonyan is, de még csak próbálkoztak... 1945 után végképp megtanították a rendet a magyarságnak... A zsidó túlsúlyról, a zsidó dominanciáról még csak nem is beszélhetünk, mert a zsidó tudati terror azonnal hisztérikus rohamba tör ki, antiszemitizmust kiáltva, üvöltve..! és törvénybe iktatva..! Tehetünk valamit is? -a kérdés költői! Egyet tehetünk; túlélni..! Mindent túlélni! Amint már többször írtam, nem a magyarság feladata a világ megváltása akkor, mikor a saját magunk megváltására sincs erőnk... Bízzuk ezt a nagyokra...
950BD1
2024. február 07. 17:30
Lehet szépíteni, de tényleg egy cionista csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!