Medvegyev begorombult: „Macronnak valószínűleg fejébe szökött a vizelet!”

2024. február 27. 18:32

A volt orosz elnök és kormányfő alaposan kiosztotta a francia elnököt.

2024. február 27. 18:32

Mint arról a Mandiner is beszámolt, hétfőn az európai vezetők Kijev támogatásáról tartottak csúcstalálkozót. Emmanuel Macron francia elnök egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a nyugati csapatok Ukrajnába történő küldését sem szabad kizárni.

A Kreml szóvivője, Dimitrij Peszkov kommentálta Emmanuel Macron hétfői szavait. Ismert: a francia elnök arról beszélt, hogy nem zárja ki, nyugati csapatok küldését Ukrajnába.

Ebben az esetben a NATO és Oroszország közötti konfliktus nem hogy lehetséges, hanem elkerülhetetlen. Ezt így fogjuk értékelni”

– közölte Peszkov, hozzátéve, hogy ezzel a következménnyel a NATO-nak is számolnia kell.

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese keddi Telegram-bejegyzésében úgy vélekedett, hogy Macron azért beszélt Oroszország legyőzésének szükségességéről, a kijevi „nácik” nagy hatótávolságú fegyverekkel való felszereléséről és a nyugati csapatok Ukrajnába küldésének lehetőségéről, mert

egyszerre két problémája is adódott: először valószínűleg fejébe szökött a vizelet, aztán pedig rátört a szóvisszatartási képtelenség”.

Medvegyev azt írta, hogy az általa használt idiómával a meggondolatlan reakcióra hajlamos emberekre szoktak utalni. „Azzal a közelmúltbeli törekvéssel párosulva, hogy megossza Franciaország nukleáris arzenálját minden erre hajlandó európaival, úgy tűnik, hogy Macron beszédbeli inkontinenciája elhúzódó és fájdalmas problémává vált” – tette hozzá a volt orosz elnök és kormányfő.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: LUDOVIC MARIN / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
lordzoltanus
2024. február 28. 13:12
Medvegyevet koma annyit ugat habzószájjal ha lenne itt bármi is és a NATO elkezdené komolyan venni a döglött kutyát ő bújna a föld alá elsőnek.
petronius50
2024. február 28. 06:36
Azt megszoktuk már, hogy a nyugati oldalon gyenge képességű politikusok hada tevékenykedik. Annalena B. német külügyminiszterről köztudott, hogy amikor az észt osztogatták nagyon messze és gyorsan elszaladt. Azért Macrontól többet vártam. (a német kancellárnak szerencsére több gógyija van) Ha adrenalin hiányban szenved, javaslom neki a bungee jumping kipróbálását kötél nélkül, úgy izgalmasabb. A ruszkik legalább 6000 stratégiai nagy teljesítményű atomtöltettel rendelkeznek. Ha sarokba szorítják őket, vagy intenzív támadást intéznek az echte orosz területeken akkor ne legyen kétségünk, ezeket be fogják vetni. Ez a nukleáris arzenál kb. 30-szor képes elpusztítani a földi életet. Tegyük fel, hogy a nyugat olyan spíler, hogy minden kilőtt atomtöltetet szétlő a levegőben még a becsapódás előtt. Amit persze én nehezen hiszek. A légkörbe kerülő nukleáris szennyező anyagok így is biztosan ellehetetlenítenénk világunkat. Most kellene józanul gondolkozni, ameddig nem késő.
EX_Terminator
2024. február 28. 04:21
Arról az áruló asslanasgenől beszélve kivégezték már, és fellógatták az összes gazembert, aki a seggéből lóg ki? Nem? Pedig számomra csak az az egyetlen elfogadható megoldás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!