Kutyáját próbálta menteni egy férfi, végül érte ment a helikopter Kaliforniában (VIDEÓ)

2024. február 07. 22:59

Napok óta ítéletidő tombol a tengeren túl.

2024. február 07. 22:59

Kaliforniában legkevesebb hat ember halálát, valamint földcsuszamlások százait okozta az elmúlt napokban széllel és heves esőzésekkel járó viharzóna.

A térségből egy olyan videó járta körbe nemrég a netet, melyen az látható, hogy egy helikopterből ereszkedett alá egy mentő azért a férfiért, aki a kutyáját próbálta kihúzni a megáradt folyóból, azonban őt is elsodorta az ár.

Szerencsére időben észrevették,

 így a kutyájával együtt életben maradt.

A felvételt alább tekintheti meg:

Szinte egy évnyi csapadék zúdult pár nap alatt Los Angeles-re

Los Angeles városában vasárnap és kedd között mintegy 225 milliméternyi csapadék hullott le, ami megközelíti az egy teljes év átlagának megfelelő mennyiséget. 

A vasárnap és a hétfő a városban minden idők harmadik legcsapadékosabb két napjának számít.

A hatóságok az állam több részén is arra kérték a lakosságot, hogy ne induljanak el autóval, ennek ellenére több esetben kellett járműveket és utasaikat elárasztott utakról kimenteni.

Az eddig bejelentett hat halálos áldozat közül négy Kalifornia északi részén vesztette életét kidőlő fák következtében, két ember pedig a leghevesebb esőkkel sújtott déli területeken halt meg.  

Kaliforniában a viharos időjárással hozzák összefüggésbe egy katonai helikopter lezuhanását. A jármű roncsait szerdán találták meg, a fedélzetén utazó 5 tengerészgyalogos sorsát egyelőre nem közölték, ahogy az eset pontos okait sem.

MTI/Mandiner

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeraMayer
2024. február 08. 06:33
Nem folyó, ahogy a híradóban is mondták, hanem villámáradás-elvezető nyitott betoncsatorna.
Bell & Sebastian
2024. február 07. 23:15
Superman és Amerika kapitány igazoltan távol, esetleg Thor kiklopfolhatta volna belőle a hülyeséget. Égszakadáskor nem sétáltatunk ebet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!