Kiderült: Kadirov oroszlánját szelídítette meg a Fradi volt orosz edzője

2024. február 24. 11:21

A visszaemlékezések szerint a csecsen hadúr rezidenciája leginkább az Arab Emírségekre jellemző pompát idézi.

2024. február 24. 11:21

Igor Lebedenko orosz labdarúgó a Sport Expressnek adott interjúban idézte fel az emlékeit, amikor Ramzan Kadirov csecsen vezető vendégül látott egy küldöttséget, amelynek ő is tagja volt. „A méretek megdöbbentőek voltak. Golfkocsik, rengeteg arany – az Arab Emírségekre emlékeztetett. Még egy mini állatkert is van! Még mindig látom lelki szemeim előtt, ahogy Sztanyiszlav Szalamovics (Csercseszov) odalépett az oroszlánketrechez, és azt mondta: 

Csitt, csitt, én is ugyanilyen vagyok”

– emlékezett a labdarúgó, aki szerint a Ferencváros egykori vezetőedzője mindig kiállt a csapatáért, és azt is tudta, hogyan kell megvédeni a játékosait. „Soha nem fogjátok megtudni, mi történik az öltözőn kívül – én minden problémát elintézek” – idézte Csercseszov szavait Lebedenko.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. február 24. 12:26
Jó, jó, de hová tűnt a csecsenek zongoristája?
lajajakab11
2024. február 24. 11:41
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!