Kiderült: ettől az ukrán fegyvertől rettegnek az oroszok a fronton (VIDEÓ)

2024. február 11. 16:09

A „Vámpír” mindig éjszaka kerül bevetésre.

2024. február 11. 16:09

Az ukránok néhány hónappal ezelőtt egy olyan drónt állítottak elő, melyet kifejezetten éjjeli műveletekre terveztek. A fejlesztői Vámpírnak nevezték el. Egy hőkamerát helyeztek egy nagyméretű hathajtóműves pilóta nélküli repülőgépre és az éj leple alatt elkezdték velük bombázni az orosz gyalogsági alakulatokat – szúrta ki a Portfolio.

A drónról időközben kiderült, hogy meglehetősen hatékonyan tud működni,

ezért az orosz katonák inkább Baba Yaga névvel kezdték el illetni, a szláv néphagyomány „vasorrú bábája” után. 

Egy X-re feltöltött videó tanulsága alapján meglehetősen kemény éjszakája volt egy orosz tüzérségi alakulatnak: az éj leple alatt egy ukrán drón atomjaira robbantotta a felhalmozott lőszerkészletüket és teherautójukat.

Forró volt az éjszaka. Yaga dolgozott. Megdolgozott a pénzéért”

– mondja az orosz katona, egy lőszerszállító Ural teherautó roncsait mutogatva.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Vyacheslav Madiyevskyy / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 19:44
🍓 ️ F­o­­­r­r­ó­­­ l­­á­­n­­­yok sz­­­ex­­­et ak­­ar­­n­ak, ba­­sz­d m­­­eg ők­­­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
masikhozzaszolo
2024. február 11. 21:48 Szerkesztve
Mi, az ember és a háború. Most, meg korábban is hallom, mondják 1 milliárd dollárért, az USA 7x annyi uránt vett Oroszországtól. És az USA szállítja a "szegényített uránt" tartalmazó lőszert Ukrajnának. Amivel az oroszokat lövik. Mert azt is olvastam, hogy szegényített uránt is szállítanak már, mertmármiértne. Mint a zsidó viccben: Juszuf miért nem lősz? Elfogyott a lőszerem. És vennél? Adok.
HunCsz
2024. február 11. 19:00
Hát akkor ma is gyöztek a hoholok? Holnap már Moszkvában vannak és nyáron indulhat a kazár strandszezon a krimben? Akkor minek a nagy vezireknek a pénztenger innetől fogva megy ez egyedül is. Vagy a Mandiner éppen puncsolt egy nagyot a globalista uraknak
Akitlosz
2024. február 11. 18:46
Mindeközben várható Avgyejevka eleste és az oroszok Csaszov Jar felé nyomulnak előre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Ezek is érdekelhetik