Gumimatracon próbált Magyarországra szökni a sorozás elől egy ukrán férfi, elkapták

2024. február 10. 22:11

Még búvárruhát is bekészített.

2024. február 10. 22:11

Az ukrán határőrök elfogtak egy férfit, aki gumimatracon úszva szeretett volna elmenekülni a sorozás elől – közölte az ukrán határőrség a hivatalos Facebook-oldalán.

A férfi a matrac mellett egy búvárruhát is bekészített, 

és két embercsempész is segítette, akik azt figyelték a szárazföldről, hogy vannak-e határőrök a környéken – ismertette az oldal a szökési kísérlet részleteit.

Ezt is ajánljuk a témában

Pár száz méter választotta el a céltól

A bejegyzésben arra is utaltak, hogy az ukrán férfi 4 ezer dollárt fizetett az illegális határátlépésért az embercsempészeknek. Épp egy kocsiban várakozott, amikor észlelte a határőrség a határtól 500 méterre. 

A határőrök még a határátlépési kísérlet kezdete előtt elkapták, átkutatták az autót, és bűnügyi eljárás indítottak ellene – írták a posztban.

A rajtaütésről készült felvételt alább tekintheti meg:

 Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brennero
2024. február 11. 17:55
Az a katona a képen,is egy GYEREK még.
Héja
2024. február 11. 16:40
Több, mint napi tízezer menekült... Ukrajnának demográfiailag is vége van.
atti64
2024. február 11. 15:46
AKI NEM LÉPET LE MIKOR KITÖRT A HÁBORU MÁR BIZTOS MEGBÁNTA. DE HA ÁTTERJED EZ A SZAR EUROPÁRA NEM TUDOM HOVA FOGUNK TIPLIZNI.
Uztu
2024. február 11. 15:02
Hát cumi. Szlávainukrannyai meg miafaszom, irány a húsdaráló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!