Félnek a szlovákok, mert Magyarország sorsára juthatnak

2024. február 19. 11:30

Szomszédunkban attól tartanak, hogy az Európai Bizottság Magyarországhoz hasonlóan Szlovákiát is megbünteti, amiért Robert Fico fontosnak tartja a nemzeti szuverenitást.

2024. február 19. 11:30

Nagy a valószínűsége annak, hogy az Európai Bizottság Szlovákiát ugyanolyan keményen sújtja majd, mint Magyarországot –írja a Denník N., amely azt állítja, Orbán Viktor sokáig hitte, hogy az EU-nak nem lesz bátorsága az európai jog és értékek érvényesítésére, ám mégis „elveszített" 30 milliárd eurót.

A Bizottság kemény kommunikációja Szlovákiával azt sugallja, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnök nem tanulta meg a leckét, és országát a magyar útra küldi

– közölte a lap.

Korábban Fico több fontos területen valóban úgy döntött, hogy a magyar utat követi, például véget akart vetni a külföldről pénzelt és irányított civil szervezetek uralmának. A szlovák miniszterelnök nemrég azt mondta, nagy tisztelettel figyeli, ahogy Orbán Viktor küzd a magyar nemzeti érdekekért.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2024. február 20. 21:55
Ez a tót lap a 444 -nek megfelelő klozetpapír! Minek szemlézni az ilyen fost?!
Malo kingi
2024. február 20. 14:32
Ezt ki mondja, és mire alapozza? Volt közvéleménykutatás, vagy csak a cikket író fél? Semmi konkrétum!
Chekke-Faint
2024. február 19. 17:17
Bocsánat de a liberális szlovákok félnek. És nem a megbüntetéstől, hanem a térvesztéstől.
Karvaly
2024. február 19. 15:28
Dennik N? Nem oda ment át pár telexes újságíró? Biztos azért, mert jobban beszélnek szlovákul, mint a született szlovákok, és egyébként is, az újságíró egy hiányszakma, egy Szlovákia méretű kis ország képtelen kitermelni pár talpraesett újságírót :D Vagy a B verzió, hogy az egyik telephelyről a másikra vezényelték át az ügynököket, ahol úgy érzik, hogy nagyobb a szükség... Szóval ennyit erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!