Több ez holmi udvariaskodásnál: Robert Fico ismét az elismerés hangján szólt Orbán Viktorról

2024. február 12. 10:53

A szlovák kormányfő egy interjúban védte meg magyar kollégáját.

2024. február 12. 10:53
null

A Pravda szlovák lap hosszabb lélegzetvételű interjút készített Robert Fico szlovák miniszterelnökkel, amelyben északi szomszédunk kormányfője elegánsan dicsérte Orbán Viktor magyarországi tevékenységét.

Nagy tisztelettel figyelem, ahogy Orbán Viktor küzd a magyar nemzeti érdekekért. Le a kalappal előtte. Megvan a maga munkastílusa, megvannak a nemzetállami érdekei, és az ő kormánya dönti el, hogy mi jó vagy mi nem jó az országnak”

A lap munkatársa megjegyezte, hogy úgy tűnik, az árkorlátozás nem jött be Magyarországon, Fico azonban nem értett egyet a felvetéssel.

„Nem szerencsés egy másik országot automatikusan a rossz gyakorlat példájaként említeni. Ha olyan hibákat követett volna el, mint amilyeneket a szlovák média Magyarországgal kapcsolatban leírt, akkor hogyan lehetséges, hogy ezt Orbán Viktor még mindig szuverén módon kezeli? A magyar nemzet teljes támogatását élvezi, mert a magyar ember látja, hogy Orbán érte küzd.

Olykor előfordulnak rossz döntések, de nem mondhatjuk azt, hogy Orbán politikája zsákutca. Ha így lenne, Orbán nem lenne Magyarország miniszterelnöke”

– fogalmazott Robert Fico.

A cikket a Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Fotó: Ludovic Marin/AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:53
🍓 ️ F­o­­r­r­­ó­­ l­­­á­n­­­yok sz­­ex­et ak­­ar­­n­­­ak, ba­­­sz­­­d m­­eg ők­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. február 13. 00:28
Brüsszelben tudja,hogy hogyan kell viselkednie...😂😂😂
Akitlosz
2024. február 12. 15:55
A szavazások számítanak, nem a szövegelések.
csapláros
2024. február 12. 14:11
szutykok 2024. február 12. 12:45 ..."Kussol a nemzetkifosztó tolvaj malac!"... Ja, ja, Orbán NEM az ellenségeinek, hanem a VÁLASZTÓINAK tartozik elszámolással. Az ellenséget pofán kell baszni, ahogyan azt veletek is tette! Köp egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik