Fegyveres férfi ejtett túszokat egy törökországi gyárban

2024. február 01. 21:51

A helyi sajtóban megjelent felvételeken egy férfi látható, akinek arcát palesztin sál fedi.

2024. február 01. 21:51
Fegyveres férfi ejtett túszokat a Procter & Gamble vállalat egyik törökországi üzemében csütörtökön tiltakozásul Izrael gázai övezeti hadjárata ellen.

Fegyveres férfi ejtett túszokat a Procter & Gamble vállalat egyik törökországi üzemében csütörtökön tiltakozásul Izrael gázai övezeti hadjárata ellen – jelentette a Demiroren török hírügynökség.

Az ismeretlen férfi helyi idő szerint délután három órakor hatolt be Kocaeli tartomány területén a Gebze ipari övezetben található gyárba.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, jelenleg megadásra próbálják rábírni a férfit.

Kocaeli kormányzója az NTV televízió szerint úton van a helyszínre. A török hatóságok egyelőre nem adtak ki közleményt az incidensről. A helyi sajtóban megjelent felvételeken egy férfi látható, akinek arcát palesztin sál fedi, testére pedig robbanószerkezetre hasonlító tárgy van erősítve.

A háttérben piros festékkel egy falra „Gázáért” felirat olvasható.

Az Umut-Sen szakszervezet szerint hét dolgozót tart túszul a fegyveres.

(MTI)

Nyitókép: OZAN KOSE / AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2024. február 06. 19:55
Nahaaat hol a tobbi palesztinparti hsz?
viator-11
2024. február 02. 06:44
Namármost első kérdés, hogy mi hangzott el? Allahu Akhbar? vagy Kyrie Eleison?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!