Európa kétségbeesetten vágyik Taylor Swift elismerésére

2024. február 16. 17:00

Irigykedő pillantásokat vetnek az Atlanti-óceánon túlra Taylor Swift politikai húzóerejére.

2024. február 16. 17:00
Paul Dallison
Politico

„Sajnáljuk Európa szegény törvényhozóit, akik irigykedő pillantásokat vetnek az Atlanti-óceánon túlra Taylor Swift politikai húzóerejére.

Még Donald Trump is – aki pedig nincs híján az önbizalomnak – megrémült attól, hogy Swift támogatja Joe Biden-t.

Órákkal a Super Bowl kezdete előtt – mely mérkőzésen a popsztár kiemelt helyen szerepelt a tévében, mivel barátja, a Kansas City Chiefs sztárja, Travis Kelce játszott – Trump a közösségi médiában azt állította, hogy Biden esetleges támogatásával Swift hűtlen lenne a pénzcsinálójához.

»Kizárt, hogy támogatná a korrupt Joe Bident, az országunk történetének legrosszabb és legkorruptabb elnökét« – fogalmazott Trump, miközben egy macska sétált át a billentyűzetén, és időnként megállt, hogy ráüljön a Caps Lock billentyűre – »és hűtlen lenne ahhoz az emberhez, aki annyi pénzt hozott neki. Emellett kedvelem a barátját, Travist, még ha liberális is, és valószínűleg ki nem állhat engem!«.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: JADE GAO / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. február 17. 08:30
Egy szép nő, közepes zenével. Ennyi.
Selamat
2024. február 17. 07:12
Oda kell adni nekik Azariah ifjú kommunistát. Mindenki nyer az ügyön.
patópál
2024. február 16. 22:16
"Taylor Swift politikai húzóereje" Horst Fuchs külpolitikai eszmefuttatásait hiányolom még. Az Idiocracy világa nincs már messze.
Ugandai Bubu
2024. február 16. 19:19
🍓 ️ Hallgassanak inkább 👉 Tóthgabira 👉 Zalatnay Cilire és 👉 Csepregi Évára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!