Elhunyt Alekszej Navalnij

2024. február 16. 12:44

Egy séta után rosszul érezte magát, és szinte azonnal elvesztette az eszméletét.

2024. február 16. 12:44

Meghalt a börtönben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus – közölte pénteken az Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat (FSZIN).

A FSZIN azt közölte: az őrizetes február 16-án lett rosszul a 3. számú büntetőtelepen a Jamal-Nyenyec Autonóm Körzetben.

Az orosz ellenzéki Medúza is beszámolt az esetről. Ők arról értesültek: az elítélt egy séta után rosszul érezte magát, és szinte azonnal elvesztette az eszméletét. Minden szükséges újraélesztési intézkedést elvégeztek, ami nem hozott pozitív eredményt. 

Ezután az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Az RT azt állítja: Navalnij halálát egy vérrög okozta.

A politikus 47 éves volt.
 

MTI/MedúzaNyitókép: MTI/EPA/Jevgenyij Feldman

 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marco Polo
2024. február 16. 20:29
...aki meghúzza a picsáját Oroszországban az békében élhet... ...dolgozni kell, nem politizálni...
Csigorin
2024. február 16. 19:30
a vérrogot kituntettek :) a hazaarulas karos az egeszsegre, a leszokashoz kerjen segitseget nagykovetsegetol, tartotisztjetol.
lajajakab11
2024. február 16. 17:55
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
zrx8
2024. február 16. 17:23
Navalnij egy hazaáruló volt. Ha Amerikában csinálta volna ugyanezt, már rég kínyírta volna a CIA. Nem kár érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!