Brüsszelből indulhat el a változás: íme a legfrissebb fotók a gazdatüntetésekről!

2024. február 06. 15:20

Nem adják fel a tüntetők.

2024. február 06. 15:20

Mint arról beszámoltunk, Belgiumban is utcára vonultak a gazdák, tisztességes jövedelmet követelve és bírálva a közös európai uniós agrárpolitikát, a megmozdulás résztvevői traktorjaikkal Brüsszelben és az ország több fontos csomópontján okoznak közlekedési fennakadásokat.

Pénteken belga és hozzájuk csatlakozott holland gazdák traktorokkal akadályozzák az országaik közötti határátkelők forgalmát,

a termelők újra elérhetetlenné tették a belgiumi Zeebrugge kikötőjét.

Lapunk kedden arról is beszámolt, hogy meghátrált egy fontos kérdésben a gazdatüntetők elől Ursula von der Leyen. A gazdák továbbra is kiállnak az érdekeik mellet.

A tüntetésről készült legújabb galériánkat itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotók: Gregus Bertalan

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. február 06. 19:33
Je suis gazda! Győz a parasztlogika! (libsi logikáról hallott már valaki? Ugye, hogy nem!
Chekke-Faint
2024. február 06. 17:00
Minél több ganét a nyakukba. Ezt az Unió vezetést lapátra kell tenni.
P_F_Juli
2024. február 06. 16:56
Orbán mert velük egyeztetni és beszélgetni. Van-e rajta kívül olyan EU-s vezető, akivel szóba állnak? Igen, Ursula ígéretet tett, hogy továbbra is támogatja őket, de szerintem ez kevés lesz. Így bizony a gazdatüntetések és a migrációs következmények a nyugatnak mintha kissé veszélyes kombó lenne. Nehezen hiszem, hogy még mindig nyugodtak az éjszakáik.
billysparks
2024. február 06. 16:11
orosz propaganda! Belgiumban mindenki boldog és elégedett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!