Az elkövető pártján? A Soros által támogatott ügyészt támadja egy fiát gyilkosságban elveszítő édesanya

2024. február 23. 09:56

Az ügyész saját bevallása szerint csak megreformálja az igazságszolgáltatást.

2024. február 23. 09:56
SOROS, György

Több tucat texasi család kampányol a liberális Jose Garza austini ügyész ellen, aki szerintük „újra áldozattá teszi” őket szeretteik halála után, mivel nem követel szigorú börtönbüntetést az áldozatok gyilkosai számára – számolt be róla a Fox News.

A milliárdos Soros György által támogatott Garza 2021-ben került hivatalba, és azt ígérte, hogy felelősségre vonja a rasszista rendőröket és megreformálja az igazságszolgáltatási rendszert, különösen a fekete és barna bőrű bűnözők esetében.

Conny Branham, a 26 éves Chris Branham édesanyja elmondta, hogy fiát brutálisan megverte egy öt fős banda, végül pedig lelőtték, mivel azt hitték, hogy a rendőrségnek dolgozik.

Az öt letartóztatott gyanúsított közül csak hármat ítéltek börtönbüntetésre.

Kyle Cleveland, a férfi, aki az ügyészek szerint leadta a lövéseket, eredetileg halálos gyilkosság vádjával vádolták, de a vádakat később csökkentették, és vádalkut ajánlottak neki.

Számtalan más, Branhamékéhoz hasonló történet is van, gyászoló és igazságot kereső családokról, akik úgy érzik, nem tisztelik Garza döntését, hogy ejti a vádakat vagy vádalkut ajánl, amivel végül a bűnözők idő előtt kijuthatnak a börtönből.

Garzát 2020-ban választották meg kerületi ügyésznek Travis megyében, korábban kirendelt védőként, illetve a bevándorlók jogaiért küzdő jogvédőként, és más egyéb civilszervezeteknél dolgozott.

Ügyészi tapasztalata ugyanakkor nem volt. 

Garza most kampányol a újraválasztásáért. Az adatok szerint amióta Garza kerületi ügyészként dolgozik azóta a vádak felét – 49,4 százalékát – ejtették. Ugyanez az arány 2018-2019 között 26 százalék volt.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. február 23. 10:22
TI AKÁRMIT IS TEGYETEK AZ ELMEBETEG SZARSÁGATOK ERŐSZAKOLÁSÁNAK NEM LESZ MÁS VÉGE, MINTHOGY SZÉT VEREM ÉRTE AZ ELMEBTEG FEJETEK. ÉS MIUTÁN KIJÖTTETEK A KÓRHÁZBÓL, MÉG A BÍRÓNAK IS EL KELL MAJD MAGYARÁZNOTOK HOGYAN KÉPZELÉTETEK TI EZT.
zatoicsi
2024. február 23. 10:13
Schwartz - fekete. Már a nevében is a sötétséget szolgálja ez a legalja rohadék kis alkusz.
EX_Terminator
2024. február 23. 10:11
De belém verni az elmebeteg szarságaitokat nem fogjátok becsicskítani nem fogtok. TI SEMMI MSÁT NEM FOGTOK CSINÁLNI A PRÓBÁLKOZÁSAITOKÉRT MINT SZÓ SZERINT MEG FOGTOK DÖGLENI.
EX_Terminator
2024. február 23. 10:03
HULLA VAGY TE FÉREG EGÉSZ EGYSZERŰEN SZÉT FOGOM LOCCSANTANI AZ ELMEBETEG AGYATOK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!