Zelenszkij meghívta Trumpot Kijevbe, de feltételt is szabott

2024. január 19. 22:11

Korábbi ígéretére emlékeztette az amerikai elnököt Zelenszkij.

2024. január 19. 22:11
null

Volodimir Zelenszkij meghívta Donald Trumpot Kijevbe, de a látogatásnak feltételei vannak – írja a Politico.

Az ukrán elnök azonban csak abban az esetben látná vendégül az exelnököt, amennyiben – a korábban általa hangoztatottakhoz híven – tényleg véget tudna vetni a háborúnak egy napon belül. (Igaz, Trump májusban azt mondta: mindehhez elnöki hatalomra lenne szüksége. Ez azonban leghamarabb jövő januárban állhat rendelkezésre számára, amennyiben megnyeri a republikánus előválasztást, majd a novemberi elnökválasztást is.)

Ezt is ajánljuk a témában

„Ha 24 óra alatt meg tudja állítani a háborút, azt hiszem, elegendő lesz, ha eljön Kijevbe bármelyik nap, amikor itt vagyok” – mondta Zelenszkij a Channel 4 News brit csatornának pénteki interjújában. Hozzátette: azt is szeretné megtudni a republikánus politikustól, hogy mi a receptje a háború befejezésére – már ha van ilyen. ( Korábban Trump azt mondta, hogy a Putyinnal való jó kapcsolatát és az üzleti életben szerzett tárgyalási képességeit használná fel a helyzet megoldására, hogy ne haljanak meg ezrével az emberek minden nap.)

Nyitókép: Joseph Prezioso / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. január 20. 16:32
Zelenszkij feltételt szabna Trump-nak? Sok sikert neki! Ő lehetne a Gyalog galopp Fekete-Lovagja Trump-al szemben. :-(( !
Dunhill67
2024. január 20. 10:44
vicces ez a pöcspianista,nyilván új kokószállítmány érkezhetett és nagyon a fenekére nézett:)).....
Héja
2024. január 20. 09:43
Feltételes meghívás.... Jót nevettem. Miért rohanna Trump Z. nevű bóhochoz?
konfucius
2024. január 20. 09:42
A szájába lehet szarni, de nem Kijevben. Aki odamegy ehhez a bohóchoz, legitimálja. Novák Katika éppen eléggé nagy bohócot csinált magából, se a főnit, se Trumpot ne lássam ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!