Wilders üzenete egyértelmű: Hollandia egy elmaradott iszlám ország, egy földi pokol lesz! (VIDEÓ)

2024. január 28. 16:17

A jobboldali politikus szerint országának kevesebb migránsra van szüksége.

2024. január 28. 16:17
null

Az áprilisban Magyarországra készülő Geert Wilders a közösségi oldalán jelentette be a közeljövőt érintő határozott elképzeléseit.

Jobboldali kabinetet szeretnénk, hogy ismét a hollandok legyenek az első helyen. Az adóterhek jelentős csökkentésére van szükség és sokkal kevesebb migránsra. Remélem, sikerül, hogy ne legyen szükség új választásokra”

– írta az X-en (korábbi Twitter) a holland jobboldali politikus, a tavalyi választások győztese, Hollandia leendő miniszterelnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Geert Wilders korábban is jelezte, hogy nem ért egyet a tömeges migrációval, most úgy érzi, már a holland lakosság szeme is kezd felnyílni, hiszen az ország nagyvárosaiban elérte az 50 százalékot a betelepülők újszülötteinek száma.

A holland lakosságot bevándorlók váltják fel, gyakran muszlimok. A hollandok hamarosan kisebbségben lesznek, Hollandia pedig egy elmaradott iszlám ország, egy földi pokol lesz!”

– hangsúlyozta Wilders.

Egy másik korábbi videóban Geert Wilders azért fakadt ki, mert rasszistának bélyegezték.

Rasszistáknak neveznek minket? Hollandiában és más európai országokban a bennszülötteket diszkriminálják, miután menedékkérőknek adnak házat. Ki a rasszista? Nagyon dühösek vagyunk!”

– mondta Geert Wilders, Hollandia következő miniszterelnöke.

Fotó: Sem van der Wal/ANP via AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 29. 17:33
Degenerált.
vandor-58
2024. január 29. 06:45
Jól megmondta egyáltalán nem rasszista mindössze csak látja milyen kegyetlen és törvényeket visszautasoan viselkednek mert tudják bármit is tesznek csak jobb lesz nekik, mert ez okoz nekik eufóriát ami az úgynevezett szent kűldetés.
csapláros
2024. január 28. 19:20 Szerkesztve
mreinstand-2 2024. január 28. 17:11 ..."Dehogy lesz az, te hazug patkány újfasiszta."... A fajtádat akasztotta föl Hegedűsként Dobó az egri várban. Nálunk a cigányok aránya kb. 8 %. Elég szar lenne, ha a magyarországiak közül is minden második cigány lenne akkor, amikor még alig az 20-50 főtől, a zámolyiaktól is agyfaszt kaptak mind a franciák, mind a kanadaiak!? Pedig a mi cigányaink már többé-kevésbé szocializáltak is, közmunkáért kapják a segélyt. A migriknek is ez kéne, közmunka.
Akitlosz
2024. január 28. 19:16
Miért van szükség migránsra? Minek Hollandiának migráns? Betiltják az országban az állattenyésztést, mert már nem maradt olyan hely az országban ahol az állatok még elférnének és nem zavarnának senkit. De migráns az még kell ennek a "jobboldalinak" is! Hollandiában a népsűrűség több, mint ötször akkora, mint Magyarországon. Tessék elképzelni Magyarországot 50 millió emberrel!!! Akik nagy része idegen, más földrészekről. Milyen élet az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!