Visszalépett Ron DeSantis: Donald Trump népszerűsége az egekben

2024. január 21. 21:42

A továbbiakban Florida kormányzója is támogatni fogja a volt elnököt.

2024. január 21. 21:42

Ron DeSantis, Florida kormányzója visszalépett a republikánus elnökjelöltségért zajló versenyből – írja a The Wall Street Journal.

Ron DeSantis vasárnap a döntéséről a közösségi médián keresztül tájékoztatta a világot. „Ma felfüggesztem a kampányomat” – mondta DeSantis. „Egyértelmű vált a számomra a republikánus előválasztás alatt, hogy a szavazók többsége újabb esélyt akar adni Donald Trumpnak”.

Ezt követően kijelentette, hogy ő is támogatni fogja Donald Trumpot.

A Mandiner vasárnap számolt be arról is, hogy Trump előnye kétszámjegyűre nőtt republikánus kihívójával szemben New Hampshire-ben. Trump 50 százalékos támogatottságot élvez a republikánus előválasztók körében, a riválisa Nikki Haley jelenleg csupán 39 százalékon áll.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: CHRISTIAN MONTERROSA / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. január 22. 18:13
Desantis alelnökként még lehet elnök egyszer.
falcatus-2
2024. január 22. 12:19
remi: "jelenleg még bőven esélyes, hogy ..." ..és elégséges, ha Trumpot körülbástyázzák téglákkal :)
remi
2024. január 22. 09:56
"Most már csak egy kérdés maradt, kit húznak elő a kalapból Biden helyett?" Jelenleg még bőven esélyes, hogy a hugyosjózsit egy hantörbidé formájú baráti tűz véletlenül telibe találja és kénytelen lesz visszalépni, erre az esetre a f.o.s két jelöltet is felépített már, az egyik miselleobomber, aki nigger és felületes szemlélőnek nőnek tűnhet, vagy buttigieg, aki ugyan nem nigger de harcosbuzi. Az éppen hivatalban lévő és újrainduló elnököt adó párt nem szokott kaukuszt tartani, úgyhogy bőven meglehet a minden, még a párton belüli legitimációt is nélkülöző csere, valószínűleg miselleobomberre.
kukasmacska
2024. január 22. 08:31
32 évvel fiatalabb Trumpnál, semmi oka arra, hogy elhasználja magát egy kampányban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!