Ukrán katonákat akart lerohanni az orosz páncélos, amikor elnyelte a tűzgömb (VIDEÓ)

2024. január 04. 14:44

A donbaszi Novomihalivka környékén került bevetésre az MT-LB.

2024. január 04. 14:44
Orosz MT-LB páncélos.

Egy új videó került fel az X-re, amelyen azt lehet látni, hogy egy orosz páncélos felrobbant.

Úgy néz ki, hogy az orosz MT-LB a donbaszi Novomihalivka környékén került bevetésre.

A páncélos nem tudta elérni az ukrán katonákat, sokkal hamarabb megsemmisült. Feltételezhető, hogy elakadt, vagy lerobbant az árokban, azt követően pedig hatalmas detonációval robbant atomjaira.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: ANDRE LUIS ALVES / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. január 05. 08:14
Hoppá! De már lentebb jelezték tanult kollégáink, hogy a kép és a tartalom nem vág egybe. Kellene egy olyan sajtó segédmunkás, aki legalább a góglin elboldogul. Na mindegy, a felvételen jól látható, hogy az valami nem ment sehova. A robbanás ereje és az éppen, véletlenül arra kószáló dron is nyilvánvaló jele, hogy ismét ukrán agit.prop videót láthattunk. A sajtó segédmunkásoknak és a szponzoroknak legyártva.
gebsi1
2024. január 04. 21:51
na és mit kellene látni, hülye mandineres firkász?
kamasuka
2024. január 04. 21:06
Tehát Ukrajna nyert. Nem kell a mani sem az USA, sem pedig az EUs adófizetőktől? - kérdezte Konrad.
I feel the earth move under my feet
2024. január 04. 19:04
"Zjzj 2024. január 04. 15:48 Jaj de tudtok mindent muszkaszopo gecik; 2 eve gyurudnek a szszoptatoitok a nnagy profi hadseregukkel, de nem birnak a szedett-vedett amator ukikkal, akik kiszuperalt nato fegyverekkel vedik hazajukat.." Csak felhívom a figyelmedet, hogy meglehetősen konfúz álláspontot képviseltek itt a haverjaiddal.. Hol félni kell az oroszoktól.. hol meg operett hadsereg az övék.. Döntsétek már el.. Mondjuk kedden és csütüortökön..esetleg szombaton félni kell.. a többi napokon meg muszkázva jókat derülni rajtuk! (és amúgy az ukik nem a hazájukat védik, hanem az amerikaiak geopolitikai érdekeit és a tervezett NATO hídfőállást..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!