Titkos álmába avatta be Lukasenka Putyint

2024. január 28. 22:11

Féltve őrzött rejtélyről rántotta le a leplet a fehérorosz államfő.

2024. január 28. 22:11

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő látogatást tett a szentpétervári SKA Arena multifunkcionális sport- és koncertkomplexumban, ahol őszinte kijelentésre ragadtatta el magát Lukasenka – írja az mk.ru.

A 182,3 ezer négyzetméteres és 21,5 ezer néző befogadására alkalmas komplexum, amely a világ legnagyobb jégkorongcsarnoka, tavaly ősszel kapta meg a használatba vételi engedélyt.

Arról álmodozom, hogy a Dinamo Minszk jégkorongcsapata itt fog győzelmeket aratni!”

– mondta Lukasenka a pályabejáráson.

Fotó: MTI/EPA/Szergej Csirikov/Pool

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 29. 00:36
Ennél még a montreali stadion is kisebb befogadóképességű.
lajajakab11
2024. január 28. 23:31
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
mreinstand-2
2024. január 28. 23:31
Azt hittem, hogy olyan szájerjózsis álma volt. Az illiberálisok között sok a buzi.
Ugandai Bubu
2024. január 28. 22:27
Köszönjük, mindig fontos hír a pártfőtitkár elvtárs nedves álma a helyi kakasviadalról. A mi felcsúti kucunk a nemzethy enbéegyes gombfocira van rákattanva, csak hát azért ez a foci nehéz ügy. De talán nyerhet a Zakadémia egyszer s ünnepel majd az egész ország! Sőt, kis szerencsével akár Kubaszov nertárs is egészen a BL-döntőbe vezetheti az ország afrikáner nercsapatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!