Teljesen elgurult a gyógyszer? Verhofstadt már Németországot is az oroszokhoz hasonlítja

2024. január 08. 15:41

Németország nem küld elég gyorsan fegyvereket Ukrajnának, tehát: Oroszország. Páratlan logikai csavar Guy Verhofstadt részéről!

2024. január 08. 15:41
null

Guy Verhofstadt egészen elképesztő logikai levezetést produkált X-en. 

A liberális EP-képviselő arról írt, hogy meglátása szerint Olaf Scholz nem akar Taurusokat küldeni Ukrajnának, annak ellenére, hogy azt a Bundestagban többen is támogatják. Verhofstadt felhozta a Zöldeket, az FDP-t, valamint Markus Söder nevét is. 

Hogy tud Scholz ellent mondani egy ilyen világos többségnek? Talán Németország is Oroszországhoz hasonló autokráciává vált?”

– kérdezte az EP-képviselő. 
 

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2024. január 09. 14:32
Ezt a fazont vessék be az ukránok a fronton, lehetőleg az első sorokban. Az oroszok hanyatt-homlok fognak menekülni.
Betelgeuse
2024. január 09. 14:07
Nem Verhostadt védelmében, de... nem azt mondja, hogy Németország = Oroszország, hanem, hogy mivel Scholtz nem veszi figyelembe a parlamenti pártok többségének javaslatait, ez felveti annak a lehetőségét, hogy Némo-ban autokrácia van. Nem vonom kétségbe, hogy hülye az az ember, de szerintem fölösleges rajta felháborodni. Ehhez hasonló baromságokat mondott már éppen eleget, hogy tudhatnánk, kár vele foglalkozni. De egyébként az meg kifejezetten tetszik, hogy borzolgatja a németek idegeit, hátha nem csak a gazdák ébrednek fel...
patópál
2024. január 09. 11:20
Ha ennyire "világos a többség", akkor tartsanak szavazást a Bundestagban, és mindenki valljon színt.
pandalala
2024. január 08. 23:06
Nem gurult el! Mivelhogy, már rég nem találják a tablettákat sem .... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!