Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Őrület, Romániában mivel segítik a diákokat a pályaválasztásban

2024. január 26. 12:41

A tenyérjósló szerkezetet egy Dumitru Grigore nevű „kutató” állította elő, aki meg van győződve arról, megalkotta „a legerősebb programot az emberi DNS-en lévő pszichológiai profil letapogatására”.

2024. január 26. 12:41

A Kolozs Megyei Tanfelügyelőség tenyérjóslásos módszerrel akar segíteni a diákoknak a pályaválasztásban – írja a Transtelex. A tanfelügyelőség 2500 eurót fizetett a szerkentyűért, amelyet elsőként maga a főtanfelügyelő próbált ki az újságírók előtt, majd elmondta, a tenyérjós-készülék remekül felmérte, milyen karrierre lenne alkalmas. A kezdeményezés egy kísérleti projekt lesz, és az eredmények függvényében döntenek, hogy kiterjesztik-e a következő tanévre. 

A készülék egy neurostimulátor, amelyre a diákok ráhelyezik a tenyerüket, majd nagyon alacsony feszültségű elektromos impulzusokat kapnak, amelyeken keresztül stimulálják az agyukat – magyarázták a bemutatón a sajtónak, hogy mi is történik. A szerkezetet egy Dumitru Grigore nevű „kutató” állította elő, aki meg van győződve arról, hogy 

megalkotta „a legerősebb programot az emberi DNS-en lévő pszichológiai profil letapogatására”. 

Grigore egyébként az Egyesült Trákia látnok csapatának a tagja. A csoport hivatalos honlapján így fogalmazza meg hitvallását: „Mi vagyunk azok, akik magunkra vállaltuk, hogy megvalósítjuk az Új Föld vízióját, összekötve a világ legragyogóbb elméit”. Dumitru Grigorét az eseményen a „fejlett technológiák szakértőjeként” mutatták be.

Nyitókép: Getty Images

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. január 28. 13:13
A tenyérjóslás ősi román foglalkozás.
Dunhill67
2024. január 26. 18:19
pfff...aztarohadtkurvaélet :))
pragmatika
2024. január 26. 18:02
"„Mi vagyunk azok, akik magunkra vállaltuk, hogy megvalósítjuk az Új Föld vízióját, összekötve a világ legragyogóbb elméit” Vagy most már az egész föld kell nekik? Semmi gond, hamarosan kijönnek a dákóföld elméletükkel, aszt kész.
julius68-2
2024. január 26. 17:55
Megint megelőzött minket Románia a balllbsík jogosan kérdezik mikor fogjuk behozni a hatalmas hátrányunkat az ilyen pszichológiai profil letapogatása terén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!