Nagyon meglepett, hogy végül mégiscsak Szoboszlai Dominik lett az Év férfi sportolója, Marco Rossi az Év edzője

2024. január 09. 19:16

Nem is tudtam, hogy vagy a világbajnokságot nyertük meg, vagy az Európa-bajnokságot, nekem nem szólt senki.

2024. január 09. 19:16
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Na, reggel megvettem a Sportot és kiderült, hogy az Operában brillírozott egy kötéltáncos az Év Sportolója Gálán. Mondtam is az Ágnesnek, hogy eszembe se jutott, hogy az Operaházban drótkötelet feszítsenek ki. Rögtön le is intett, mert azt mondta, hogy ő olvasta, hogy a Szabó László, pártunk és kormányunk látványtervezője arra készül, hogy a következő gálán medence is lesz a színpadon. Ágnes szerint könnyen lehet, hogy a Szoboszlai Dominik a Szöllősi Györggyel szinkronúszó gyakorlatokat fog bemutatni. A vicc az, hogy én egyáltalán nem nevettem, mert ebből a kis, vagány emberkéből én mindent kinézek.

Egyébként nagyon meglepett, hogy végül mégiscsak Szoboszlai Dominik lett az Év férfi sportolója, Marco Rossi az Év edzője. Nem is tudtam, hogy vagy a világbajnokságot nyertük meg, vagy az Európa-bajnokságot, nekem nem szólt senki. Hogy Érdi Mária, világbajnok vitorlázó hogy állhatott melléjük, az maga a rejtély! Hogy lehet az, hogy a magyar, férfi futball-válogatott mellett nem találtak egy nőt se az Érdi Mária helyett? Hát nincs ott egy szertáros vagy egy masszőr? A szentségit neki!”

Nyitókép: Képernyőkép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. január 30. 19:49
Rohaggyá meg te vén pedofil geczi!
Color
2024. január 10. 16:54
Ki a fasz vagy te,hogy neked szólni kellett volna?
Giovanni
2024. január 10. 11:51
Havas úr, ez egy nagyon rossz indulatú patkány hozzászólás volt az ön részéről.
mnmn
2024. január 10. 08:55
Nagyon nem lepett meg hogy hozd a formádat Henrik, de már le sem szarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!