Kiss Dénes rágalmazási és erkölcsi kártérítési pert indított Parászka Boróka ellen

2024. január 08. 22:36

A két újságíró között már hosszú ideje húzódik a konfliktus.

2024. január 08. 22:36

Ahogy korábban portálunk is beszámolt róla, a marosvásárhelyi nyomozóhatóság jogerősen ejtette Parászka Boróka vádját, és 2023 november 10-én megszüntette a büntetőeljárást KIss Dénes ellen.

Hétfőn Kiss közölte a közösségi oldalán, hogy elindította rágalmazási és erkölcsi kártérítési pert Parászka Boróka ellen.

Az Marosvásárhelyi Közszolgálati Rádió munkatársa azt írta: 

„Tíz éven át elnézően viseltem el, miket ír rólam nyilvános oldalakon gyerekeim, feleségem, volt és leendő interjúalanyok szeme láttára: »meglökdöstél”, »nekem estél„, »ütlegeltél«, »veréssel fenyegettél«, »megtámadtál«, »fizikailag agresszáltál«, »megfenyegettél szóban«, »7 éve zaklatsz«, »#metoo«, és mindezt a munkahelyén, mert máshol  nem találkozunk.”

Kiss Dénes úgy véli, nyilvános lejáratás áldozatává vált, éppen ezért indít pert Parászak Boróka ellen. Kiss azt is hozzátette, hogy az újságíró „áldozati szerepjátékaival a valódi nőket ért agresszió elleni és metoo küzdelmet is hitelteleníti, és komolytalanná teszi a valódi bántalmazások áldozatainak traumáját.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. január 13. 22:08
Nagyon helyes.
Dunhill67
2024. január 13. 21:18
uh,bazmeg,de ronda...még bottal sem..ááá
KBA98
2024. január 09. 17:26
Egy ilyen ronda nőt ki birizgál?
piramis-2
2024. január 09. 08:24
A kedves kis Boróka, nyilvánvalóan elmebeteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!