Istenben nem hisznek, számukra nincs megváltás

2024. január 21. 22:05

Bármit is tesznek, látszik, hogy a magabiztosság álarca mögött csak a félelem lapul.

2024. január 21. 22:05
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Harari a globális technokrácia ideológusa, annak az elitnek, amely nem ismeri istent, gyűlöli a vallást és ott üldözi az egyházat ahol és ahogy csak tudja.

Ugyanígy gyűlölik a nemzetállamokat, mert a vallással együtt arra emlékeztetik őket, hogy a vannak olyan spirituális és természetes közösségek, amelyek nem a pénzen (ez az ő istenük) alapulnak és vannak olyan igazságok, amelyek kikezdhetetlenek. 

Mivel Istenben nem hisznek, számukra nincs megváltás és ezért a halál értelmetlensége nyomasztja őket.

Tíz évvel ezelőtt még egészségkultuszba, pszichoanalízisbe vagy nyugtatókba menekültek; most azt találták ki, hogy gépekre költöznek – de bármit is tesznek vagy mondanak a test halála miatti kétségbeesésükből látszik, hogy a magabiztosság álarca mögött csak a félelem lapul.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: KRISTOF VAN ACCOM / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kae-71
2024. január 22. 12:16
1. vannak olyan spirituális és természetes közösségek, amelyek nem a pénzen (ez az ő istenük) alapulnak és vannak olyan igazságok, amelyek kikezdhetetlenek. 2. Mivel Istenben nem hisznek, számukra nincs megváltás és ezért a halál értelmetlensége nyomasztja őket. 3.Tíz évvel ezelőtt még egészségkultuszba, pszichoanalízisbe vagy nyugtatókba menekültek; most azt találták ki, hogy gépekre költöznek 1. a mai hazai katolikus kör speciel a pénzen alapul, nem a hiten 2. az ateistákat nem nyomasztja a halál, miért tenné? ugyanakkor az a kinyilatkoztatás, hogy az ateistáknak nem lesz megváltás, csak egy keresztény részéről értelmezhető 3. ki menekült nyugtatókba, pszichoanalízisbe? mert akiket én ismerek, azok nem. mindamellett nekem egy kalasnyikovos pozőr ne ossza az észt a kereszténységről...
Pelso j.
2024. január 22. 10:44
" vannak olyan spirituális és természetes közösségek, amelyek nem a pénzen (ez az ő istenük) alapulnak" Aha, az általatok folyamatosan hülyének nézett és sötétségben tartott közösség lenne a spirituális és természetes?....:) nem a pénzen, - azért harácsoljátok ennyire, ugye. Hararinak meg a kisujjában több ész van, mint neked.
powerage
2024. január 22. 10:18
"Harari a globális technokrácia ideológusa" Biczikém, én elhiszem, hogy te egy megbízható shabbos goy vagy, de azért vigyázhatnál ezekkel az antiszemitizmusba hajló megnyilvánulásaiddal.
betyarPhD
2024. január 22. 08:36
Jó írás és üdvözlendő a témaválasztás, mégis néhány ponton pontosítanék. A szerző arról a globális elitről beszél, akik valóban nem hiszenk a Megváltó Jézus Krisztusban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem hinnének a teremtő Istenben – pl. talmudista zsidó bankár elit –, vagy egyéb más (alvilági) istenekben, mint a luciferiánus kőművesek, sátánisták, a Molochnak, Baphametnek, stb áldozatot bemutatók, stb. Ezenkívül persze sok közöttük a gnosztikus, agnosztikus, akár egyenekesn ateista, mint például a Harari nevű hasznosidióta. A PÉNZ-t főleg a talmudista zsidó bankár elit a semmiből hozza létre és a mi részünkre bocsátja – ergó a pénz a mi istenünk nem az övék. Ők a valódi értékek után mennek arany, ezüst, ingatlan, föld, stb. Akárcsak a hazai politikai elit, aminek a szerző a fizetett hasznosidiótája – ezért sarkítja le ennyire a történetet az olvasóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!