Elképesztő felvétel: nekiugrott a bírónak, miután meghallotta az ítéletet (Videó)

2024. január 04. 06:47

Az elkövető férfi súlyos testi sértés gyanúja miatt állt a bíróság előtt, és miután elutasították a próbaidőre való kérelmét, elszabadultak az indulatok.

2024. január 04. 06:47
null

Megdöbbentő felvételt rögzített a Clark megyei bíróság, ahol kedden egy férfi megtámadott egy bírót a meghallgatása közben – írta meg a Fox News. Az elkövető súlyos testi sértés gyanúja miatt állt a bíróság előtt, és miután elutasították a próbaidőre való kérelmét, elszabadultak az indulatok. 

Egy korábbi meghallgatáson az elkövető már bűnösnek vallotta magát.

A videón látni, hogy az elkövető, amint meghallja, hogy a bíró megtagadja a próbaidőre vonatkozó kérelmét. átugrik a pulpituson, és ráveteti magát a bíróra. A meg nem nevezett férfi többször megütötte a bírót, miközben a biztonsági tisztek megpróbálták őt visszatartani. A Las Vegas-i kerületi bíróság szerint a bíró több sérülést is szenvedett, és állapotát figyelemmel kísérik.

A jelenetről készült felvételt itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képeryőfotó

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. január 04. 17:07
Hú, bakker ! Még szerencse, hogy a niggernek nem lett semmi baja ! Mekkora balhé lehetett volna belőle. KB. fél amerika lángba borult volna, (tombolt volna a BLM) a sportolók meg kb 2 évig térdeléssel kezdhették volna a meccseket. (legalábbis nyugaton.)
flesh ripper
2024. január 04. 13:24
Idehaza is volna rá igény? Ha a moslékos bűnözőkkel cinkos bírókra gondolna valaki?
Tukacsincsilla
2024. január 04. 12:24
1, Az NFL-ben ez egy szabályos mozdulat lenne, dicsőség az egyetemi sportnak! 2, A bírónő tutira tanult az esetből. 3, Valahogy több mint jelképes, ahogyan eldől az amerikai zászló .... Olyan, mint egy biradalom hanyatlása ....
powerage
2024. január 04. 12:14
Rasszista elnyomás áldozata. Felfüggesztettet is csak azért kért, mert orvosmérnöki egyetemre szeretett volna menni, meg nem akarta kihagyni a vasárnapi miséket. Remélhetőleg Wakanda befogadja és megússza a büntetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!