A traktorsereg megindult Berlin felé

2024. január 08. 14:31

Hajrá, német gazdák!

2024. január 08. 14:31
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A traktorsereg megindult Berlin felé, de hogy hol áll meg azt még nem tudni.

Ha a tiltakozás megmarad az adókérdésnél, ha nem tudja a német társadalom józanabb többsége világosan megfogalmazni, hogy milyen Németországot is akar szellemi, lelki, erkölcsi értelemben, akkor az egész megmozdulás megmarad a francia sárgamellényes tiltakozási hullám, egy középkori parasztlázadás szintjén.

Ennek hiányában, ha lesznek is eredményei, hatása a jövőre, Németországra szinte nulla. Őszintén remélem, hogy a német irányított demokrácia óriási média és kulturális ellenszelében is utat tör magának egy gondolat, ami felrázza a német társadalmat és kiszabadítja a globalista gondolkodás csapdájából.

Addig is: Hajrá német gazdák!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna Zsolt
2024. január 10. 12:26
Az ipar, a kereskedelem, a nagyvárosok, a színvonalas oktatás, művelődés és tudomány, a kultúra nagy vívmányai etc...etc...., minden-minden a földből virágzik ki és terem elő!! Ugyanakkor ez a termés, telis-tele lesz rohadványokkal és egy kusza dzsungellé válik, ha a művelő ember (mondom: EMBER!!!) keze nyoma eltűnik belőle. Példának okáért lásd, a cikk kapcsán itt beömlő mordor-i géngyalázatok öngyűlölő, perverz és groteszk hallucinációit és flagráns dlictumait, amelynek gennyes és fertőzött színeit, csak egy gigászian bizarr és sátánista fantázia palettáján lehetne még megtalálni.....
OszkárOszi
2024. január 08. 23:06
Kedves Tamás, boldog születésnapot kívánok!
Ehetős Odó
2024. január 08. 20:37
Remélem, énekelni fogják a Geyer Floriánt is…
benedek77
2024. január 08. 19:40 Szerkesztve
Ha megindulna a magyar traktorsereg Budapestre, Köttercsicska arról szónokolna, hogy ez biztos valami sorosista összeesküvés. Nyugi csicskák, a “magyar” gazdák nem fognak, annak ellenére, hogy bőven lenne miért. A genetikusan alattvaló butaparaszt mivoltukat nem tudják levetkőzni. Amúgy köttercsicska gyereke még mindig idegen nyelvű, alapítványi intézménybe jár? A nagy magyar…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!