A lovát és az édesanyját is bevonná a fogolycserébe Kadirov

2024. január 06. 06:43

A csecsen elnök Scott RItter amerikai extisztnek vetette fel a lehetőséget.

2024. január 06. 06:43
null

Nem sokkal az orosz-ukrán háború eddigi legnagyobb fogolycseréjét követően szürreális felvetéssel állt elő Ramzan Kadirov csecsen elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

A „Putyin vérebének” is nevezett hadúr országa főváosában, Groznijban fogadta Scott Ritter egykori amerikai tisztet, aki manapság már oroszbarát katonai szakértőként ismert.

Vannak foglyaink Donyeckből és Luhanszkból. Vendégemnek átadok róluk egy listát. Ha készek feloldani az anyámra, lányaimra és az ártatlan emberekre, valamint lovaimra kirótt szankciókat, akkor elengedünk közülük néhányat. Ha még pár plusz szankciót hoznak ellenem, akkor mindenkit átengedünk. 20 túszunk van” – mondta Kadirov a találkozó egy pontján. Az elnököt idéző mk.ru ironikusan megjegyezte: ez is azt bizonyítja, hogy „Kadirov mennyire szerény, hiszen nem magával törődik, hanem családtagjaival és lovaival”.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2024. január 06. 11:47
Ez is lovakkal üzletel, mint a csúti kupec?
alenka
2024. január 06. 10:03
Kadirov az egyik nagy kedvencem, fergeteges hadúr, nem gatyázik senkivel és rettenthetetlen. Egyenes ember, nem vak és nem süket...ezért van hatalma...
Ben Jeremiah
2024. január 06. 09:14
Majdnem akkora arc, mint Ibrahimovics. (Amúgy hozzátenném, érdemes megnézni a mai groznijt. Meg mondjuk, Groznij bűnözési statisztikáit összevetni Malmövel, Kölnnel, Béccsel.)
Kovács Ubul
2024. január 06. 08:56
Kadirov és a fiai is "legyőzik" a profi MMA-harcost: https://www.youtube.com/watch?v=3_PkQYOGUqM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!