Zelenszkij: Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút

2023. szeptember 21. 18:36

Az amerikai szenátor szerint ez a kijelentés jól bemutatja, Ukrajna szerint mi forog kockán.

2023. szeptember 21. 18:36

A Mandiner szerdán beszámolt Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök azon kijelentéséről, mi szerint már nem kíván Lengyelország fegyvereket szállítani Ukrajnának.

Chuck Schumer szenátor a Volodimir Zelenszkij elnökkel folytatott szenátusi megbeszélését követően csütörtökön tájékoztatta a sajtót és közölte, Zelenszkij szerint a háború kimenetele múlik azon, hogy segít-e az Egyesült Államok – írta meg a Sky News.

Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút”

– fogalmazott Zelenszkij a szenátor közlése szerint. A szenátus többségi vezetője úgy véli, ez a kijelentés jól bemutatja, Ukrajna szerint mi forog kockán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Genya Savilov / AFP

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2023. szeptember 25. 07:57
nost vett egy több,mint 5 milliós kacsalábon forgó villát egyiptom legelegánsabb tenger partján a gyilkos törpe néró ezzel már nincs a világnak olyan luxus helye ahhól ennek a vértől csöpögő bohocnak ne lenne a legdrágább kacsalábon forgó villája. És ez is kevés ujabb kell. De nem fogja ez a tömeggyilkos élvezni nemsokára a buta hoholok fogják széttépni
Házam Hazája
2023. szeptember 22. 22:37
Lehet bizalomgerjesztőbb és megnyugtatóbb lenne sok import terméken az orosz "leírás". Majd 30% ukrán fekete termőföld nyugati kezekben.
Palatin
2023. szeptember 22. 22:17
Mélységesen elitélem az amerikaiakat. Mert az eddigi háboruikban, - amelyek mind tisztán amerikai célokért, érdekekért folytak -, legalább amerikai katonák harcoltak, ök reszkírozták az életüket, önekik maguknak kellett finanszirozni a háboruiukat. Most elöször vetemedtek arra, hogy más népek vérével, más népek költségére vivják a saját céljaikért, a saját, végletekig önzö érdekeikért, a háborujukat. Mert ez egyértelmüen egy amaerikai háború Oroszország ellen, még akkor is, ha a látszat ez ellen szól. A látszat azonban csal. Mélyebbre kell nézni, ha az igazságot látni akarjuk. Az is egy szemenszedett, bödületes amerikai hazugság, hogy Oroszország fenyegetné Európát. Az oroszok sok évszázados vágya mindig is az volt, hogy Európával békésen kooperáljanak, de ezt mindig éppen az európaiak tették lehetetlenné.
Palatin
2023. szeptember 22. 22:15
Ukrajna elöbb utóbb rá kell hogy jöjjön, jobb lett volna nekik Oroszországgal normális kapcsolatokat kiépíteni, mint teljesen alárendelni, kiszolgáltatni magukat az amerikaiaknak. Ök még ezek szerint egyáltalán nem ismerik az USA céljait, módszereit, annak határtalan egoizmusát. Óriási lesz a csalódás, amikor erre ráébrednek. Zselenszkij, de egész Ukrajna is addig és annyit ér a Nyugatnak, ameddig és amennyi bajt tudnak ök okozni az oroszoknak. Az USA azért nem akar békét, mert akkor Ukrajna már nem szolgál amaerikai célokat, nekik csak egy olyan. Ukrajna ér valamit, amelyik az oroszok ellen háborút visel, amerikai célok érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!