Vérbe fagyva találták meg az egykori oroszbarát ukrán parlamenti képviselőt

2023. december 06. 21:06

„Ilyen sorsra fog jutni Ukrajna összes árulója, valamint a Putyin-rezsim csatlósai is” – kommentálta a hírt az ukrán védelmi minisztérium szóvivője.

2023. december 06. 21:06

Holtan találták Ilja Kiva volt ukrán parlamenti képviselőt a Moszkva közeli Szuponyevo faluban – számolt be a Meduza. Ilja Kiva vértócsában fekvő holttestére a Velics'Country Club szálloda melletti parkban találtak rá a hóban. A lap információi szerint a férfi az erdei parkban kapott lőtt sebet, majd vérző fejjel, az ösvényen sétált a szálloda főépülete felé, ahol végül az életét vesztette. Ukrán források azt állítják, hogy Kiva az Ukrán Biztonsági Szolgálat különleges műveletének eredményeként halt meg. Andrij Juszov, az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési igazgatóságának szóvivője így nyilatkozott az esetről: 

Megerősíthetjük, hogy Kiva meghalt. És ilyen sorsra fog jutni Ukrajna összes árulója, valamint a Putyin-rezsim csatlósai is”. 

A lap szerint Margarita Simonyan orosz propagandista és Oleh Cserev volt Rada-képviselő is arról számolt be, hogy Kiva-t megölték. Az ukrán elnöki hivatal nem volt hajlandó kommentálni a Meduzának a férfi haláláról szóló híreket.

Nyitókép: Wikipedia

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. december 16. 21:38
"„Ilyen sorsra fog jutni Ukrajna összes árulója, valamint a Putyin-rezsim csatlósai is” – kommentálta a hírt az ukrán védelmi minisztérium szóvivője." Bravó! Ilyen az EU-ba tartó jogállam. Egy miniszter szóvivője szerint, nem kell rendőrség, ügyészség, bíróság, egyből jöhet az ítéletvégrehajtás. Mintademokrácia, azonnal fel kel venni az EU-ba, NATO-ba!
karakter-2
2023. december 07. 15:23
Ursula von der Leyen ukrán náci barátai. Így végeznek ezek a magyarokkal is, ha megtehetik. Vagy a frontra hajtják őket meghalni, vagy meggyilkolják őket.
lazio154-2
2023. december 07. 10:33
Az itt hozzászólók közzül senki sem érezte ezt eddig úgy, hogy ez üzenet kormányunk tagjainak? Vagy mindenki azt gondolja az ide naponta tömegével beérkező ukránok között nem lehetnek ilyen megbizatásuak Éberség! ,
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 07. 08:13
terrorista állam állami terrorizmus - tiszta amerika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!