Újra a helyén a munkácsi középiskola elbocsátott igazgatója

2023. december 12. 21:05

Három pert is megnyert Schink István.

2023. december 12. 21:05
null

„Ismét Schink István a Munkácsi II. Rákóczi Középiskola igazgatója!

Három megnyert per után a munkácsi tanfelügyelő végre visszahelyezte állásába igazgatónkat”

– olvasható a közleményben, amelyet maga az iskola tett közzé Facebookon

A Munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskola elmúlt időszaka meglehetősen nehéz volt: először egy ukrán vezetőt kapott a nyakába az intézmény, majd kiderült, hogy az igazgató „ukránosítani” akarja a középiskolát. Tervben volt a magyar idegen nyelvként oktatása, ukrán első osztály indítása, a tantárgyak egy részének ukránul oktatása. A tanévnyitón megtiltották a magyar himnuszt, tilos volt a magyar zászló és a nemzet színeinek használata.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció: Pixabay/vidhyarthidarpan

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
numero1-2
2024. február 08. 23:51
Az a baj kissebségi törvénnyel azért esok neki rosszúl mert ha törvény lesz a védelmúkben akkorvlabon lövik magukat mivel az orosznak vallo ukran kb 20% es nekik is meg kell adni ugyan azon jogokat .amit a magyarnak ,románnak, leng,elnek, moldávnak stb és a végen nem maead ikrán🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
csuti-torpe
2023. december 15. 11:41
ukrajnaba ukran tanart!
konfucius
2023. december 13. 07:11
Így szórakoznak az ukrán náci elvtársak az emberi életekkel, egzisztenciákkal. Elvesznek komplett jogokat, aztán visszaadják. Nem kérnek elnézést. Nem tartják ezt problémának. Mi pedig naivan azt hisszük, végre helyrejött a dolog. Mivel álmunkban sem gondolnánk, hogy a következő kanyarban újra el fogják venni a jogokat, ki fogják tenni az igazgatót, stb. Hiába ígérnek bármit, nekik ez nem számít. Úgy labdáznak emberi sorsokkal ilyen téren, ahogy az ukrán (és magyar) emberek életével a háborúban. Egyetlen szavukat sem elhinni, magyarok. Soha nem lehet bízni abban, hogy amit tettek, jószándékból tették volna, és ne vonnák vissza a következő adandó alkalommal. Észnél legyünk!!
Phm045
2023. december 13. 05:39
Ennek a jelenlegi ukrán vezetésnek csak akkor lehet hinni, amikor kecske legel a sírjukon. Ez vonatkozik az európai bizottság tagjaira is.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!