Újabb kárpátaljai katona halt meg a fronton

2023. december 18. 14:46

A férfi a háború kitörésekor csatlakozott a hadsereg kötelékébe.

2023. december 18. 14:46

A fronton vesztette életét Szerhij Zozulics ungvári járási katona – írja a Kárpátalja.ma.

A férfi 1989. június 5-én született. A háború kitörésekor csatlakozott a hadsereg kötelékébe. December 8-án hunyt el Harkiv megyében. A katonát december 19-én kísérik utolsó útjára Felsődomonyán.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MandariNER
2023. december 28. 19:35
Nem gondolta meg magát a nagy vezír? Nem csatlakozhat az eu-hoz legalább kárpátalja vagy az ottani magyarság? Nem lesz így több határon túli szavazata kipcsak cigányra.
lajajakab11
2023. december 28. 19:14
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
pirip8csfalva
2023. december 18. 20:08
Nem tudom sajnálni, tavaly volt egy új kollegina jelentkező hozzánk és magyarnak akarta beállítani magát, a munkahelyen egyedüli magyar vagyok,a kollégák jöttek azzal,hogy uhh lesz egy másik magyar is blablabla,aztán kiderült, hogy román, az anyja volt magyar,de ő nagyon nem tudott magyarul, a férje is mjndenkije román volt,majd 1,5hónapig bírta.Talán nem tudta eladni magát magyarnak, vagy derogált neki egy magyar kolléga:)Ez a srác is max nevében "magyar" aki egy gyűlölt országért adta az életét, az ukránokért halt meg,akiktől élete során nem kapott mást csak megvetést a magyarsága miatt. Ezek ilyenek,sajnos...Biztosan nem áldoznám fel az életem más országok népeiért.
alexandrosz-2
2023. december 18. 19:57
Sajnos elég sokáig harcolhatott. Jobb lett volna, ha már az elején eltakarodik banderához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!