Szürreális üzenet Orbán Viktornak: nyisson útvonalakat és lássa vendégül a migránsokat

2023. december 19. 10:05

Olaszországban fokozódik a nyomás Giorgia Melonin, a Soros György által támogatott baloldal egyre durvább üzeneteket küld: a La Repubblica szerint kínozzák és sorsukra hagyják a migránsokat, a Demokrata Párt elnöke pedig az útvonalak megnyitását és a bevándorlók befogadását követeli.

2023. december 19. 10:05
null

„Orbán Viktor megtanította Giorgia Meloninak mindazt, amit tudnia kell, hogy megkínozza vagy sorsára hagyja a migránsokat” – írja a La Repubblica, alátámasztva az elmúlt hetek forgatókönyvét, amiben Meloni egyre durvább kritikákat kap az olasz baloldaltól bevándorlás-ellenesnek tartott politikája miatt.

Eközben Soros György egyik kedvenc politikusa, az elvakultan magyarellenes Elly Schlein az Il Foglio oldalán üzent Meloninak:

a Demokrata Párt elnöke többek között azt akarja, hogy kérje meg „nacionalista barátait”, például Orbán Viktort, hogy vegyék ki a részüket a migránsok vendéglátásából.

Schlein azzal érvel, hogy nem akarhatják kizárólag az Unióhoz való csatlakozás előnyeit anélkül, hogy megosztanák az ezzel járó felelősséget.

Nem így kell küzdeni az embercsempészet ellen: legális és biztonságos útvonalakat kell megnyitnunk minden európai állam felé

– közölte. Hozzátette, Meloni nem vívja meg ezeket a szükséges csatákat Brüsszelben, és nem képviseli Olaszország, valamint az Európai Unió érdekeit.

Ezt is ajánljuk a témában

Meloni már korábban is reagált a kritikákra, azt mondta, a baloldal nem oktathatja ki európaiságból a jobboldalt.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Alessandro Serranò

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. január 15. 14:13
Mindenhol ilyen idióták a demokraták?
kukasmacska
2024. január 15. 13:47
"Nem így kell küzdeni az embercsempészet ellen: legális és biztonságos útvonalakat kell megnyitnunk minden európai állam felé" Most is vannak legális és biztonságos útvonalak. Autóval, repülővel, hajóval, vasúton, stb. elérhetőek az európai országok. Nem kell más, csak útlevél, tartózkodási engedély, munkavállalási engedély és más effélék. Mint minden civilizált országban.
blanconegro
2024. január 15. 13:05
Meg a kurva anyátokat, libbant férgek.
nagycsaba
2023. december 30. 06:26
Tisztelem Szijártót meg Orbánt de nem elég határozottak (mivel úriemberek) Így kell ezt. Ne oktassatok ki minket vegyétek a mérnőkeiteket meg az orvosaitokat és fizzesétek őket.Nekűnk nem kellenek!!! https://youtu.be/mv8bfh5SMlM?si=K6J-A3XzIdZ02lYz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!