Szoptatás közben kapcsolódott be egy meetingbe: az összes kollégája meglátta

2023. december 02. 16:43

Véletlenül rossz gombot nyomott a megbeszélés alatt.

2023. december 02. 16:43
Cafe,United Kingdom,Woman seated in a cafe using a laptop interacting during an online call

Élete egyik legkínosabb pillanatának nevezte azt az esetet egy nő, amikor szoptatás közben véletlenül félmeztelenül mutatkozott kollégái előtt egy online értekezleten. Az anya a Redditen számolt be a számára kellemetlen szituációról, azonban alig egy nap elteltével már törölte a posztot. Reggel 8 órakor nekilátott megetetni gyermekét, miközben bekapcsolódott egy online megbeszélésbe: „közben egy munkahelyi értekezleten is részt vettem a főnökömmel és más vezetőkkel (mind férfiak).”

A hölgy le akarta venni a mikrofonról a némítást, de véletlenül megnyomta a kamerát beindító gombot.

„Körülbelül 30 másodpercig mondtam a magamét, miközben a fiamat néztem… aztán kínos csendet éreztem.” Ezt követően nem sokkal a főnöke megjegyezte: „Nem vagyok biztos benne, hogy be akartad kapcsolni a kamerát.”

Az édesanya „több mint megalázónak” nevezte a pillanatot,

viszont a kommentelők azonnal a védelmére siettek, hiszen közölték vele, hogy teljesen természetes tevékenységet végzett.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mint Images / Mint Images via AFP

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. december 03. 18:10
Fantasztikus hír! A WHO paktummal amúgy mi van, amiről egy darab cikket nem írtok annak ellenére, hogy semmi más nem fenyegeti jobban az ország szuverenitását per pillanat. https://www.youtube.com/watch?v=BoeIZ1QxF74
Perczel Éva
2023. december 03. 12:54
Ez csak azért gond, mert nem egy átoperált kromoszóma szökevény pasiról szól a cikk, ugye?
NeMá
2023. december 03. 09:39
És akkor mi van? Jaj megetettek egy gyereket? A szoptató macska meg cukiság? Beteg emberek!
italosiparos
2023. december 03. 07:14
Ez szerintem is csak egy kamu.Az összes vezető férfi volt,még véletlenül sem volt köztük egy (kvóta)nő.Meg mindenki annyira le volt döbbenve,hogy egy anya a gyerekét szoptatja,hogy fél percig meg sem bírt nyikkanni.Ez így elég életidegen,legalábbis nekem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!