Megtámadtak egy orosz hadihajót az ukránok

2023. december 26. 09:45

Repülőgépek csaptak le a hajóra.

2023. december 26. 09:45

A BBC arról ír, hogy Oroszország megerősítette: egyik hadihajója megsérült a Fekete-tengeren egy ukrán támadás során. A támadás az oroszok által megszállt Krím-félszigeten lévő Feodoszija kikötőjénél történt hétfőre virradó éjszaka.

A védelmi minisztérium szerint a Novocserkasszk nevű nagy 

partraszálló hajóra az irányított rakétákat szállító ukrán repülőgépek mértek csapást.

Korábban az ukrán légierő vezetője azt mondta, hogy harci gépei megsemmisítették a hajót. Szergej Akszjonov, a Krím oroszok által beiktatott vezetője szerint a támadásban egy ember meghalt.

Nyitókép: Illusztráció. Orosz honvédelmi minisztérium / Sputnik via AFP

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2023. december 27. 00:43
Gondolom, az oroszok addig "Ludas Matyit" olvastak, míg az ukránok megpróbáltak akciózgatni! Vélhetően az oroszok nem tanultak a "Moszkva cirkáló" esetéből...! Jaaa, hogy ezt a BBC fosta le...!? Akkor az már tutira igaz! :D :D Aham...!
mirage-2
2023. december 26. 22:15
Biztos egy apró fából készített FUTRINKA -16 VOLT
lbs0420
2023. december 26. 21:54
A firkász aki a cikket elkövette a hajók osztályait nagyon nem ismeri! A képen egy cirkáló,vagy fregatt látható,egy partraszálló megjelenése teljesen másképpen néz ki! Jó lenne, ha a Mandinernél felfognák, hogy az oldalt látogatók között számos olyan akad, aki tájékozott katonai és haditengerészeti kérdésekben! Az ilyen cikkek viszont kimerítik a hamis információ terjesztést!
bagira002
2023. december 26. 17:09
Csúzlival megtámadták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!