Medvegyev: Amíg Zelenszkijék vannak, addig az utolsó ukránig tart a háború

2023. december 01. 11:20

Oroszország korábbi elnöke élesen kritizálta azt, hogy Ukrajnában lefújták az elnökválasztást.

2023. december 01. 11:20

Novemberben kiderült, hogy mégsem tartanak jövőre választásokat Ukrajnában. Ezzel kapcsolatban Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke újabb éles kritikát fogalmazott meg. „Ukrajnában lefújták az elnökválasztást.

Végül is, míg az utolsó ukránig háború van, de amíg választások nincsenek, addig Zelenszkijék vannak”

– írta csütörtökön a Telegram-oldalán.

Medvegyev szerint azért kellett lefújni az elnökválasztást, mert a vetélytársak megjelenése egy sikertelen, nagyszámú áldozattal járó „ellentámadás” esetén rendkívül veszélyes Volodimir Zelenszkij ukrán elnökre nézve. Sőt, azt is kiemelte, hogy a legújabb korrupciós esetek is kiderülnének.

Dmitrij Medvegyev ezt követően kokainbohócnak nevezte Zelenszkij. Továbbá újfent felhozta azt a témát, mi szerint Ukrajnát 404-nek tekinti, azaz nem létező országnak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YEKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. december 02. 08:15
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
polárüveg
2023. december 01. 18:09
Ahogy Leninnek és Trockijnak nem számított az orosz és a cári birodalom más népei embereinek élete, hasonlóan nem számít Zelenszkijnek az ukránok élete.
Akitlosz
2023. december 01. 17:20
OK. Így legyen!
KBA98
2023. december 01. 17:11
Hogy lehet egy olyan ország bárminek a tagja is, ahol, nem tudják, hogy mennyi a lakosság száma. tegnap 14e ember jött megint át a határon itt nálunk. Ukrajnába nem elnökválasztás kell, hanem Z-t el kell zavarni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik