Kőzáport kaptak a segélyeket szállító kamionokat fosztogató hamászosok (VIDEÓ)

2023. december 06. 22:27

Kisebb össszecsapás volt az egyik Egyiptomból Gázába tartó segélyszállítmánynál.

2023. december 06. 22:27

A Visegrád24 X-oldalán tett közzé egy videót, amelyen az látható, hogy pillanatokkal azután, hogy a segélyeket szállító kamionok Egyiptomból Gázába érkeztek,

 a Hamász terroristái megjelentek, hogy kifosszák azokat.

Azonban, ami ezután történt még a terroristákat is meglepte. A kétségbeesett és dühös gázaiak kövekkel dobálták meg őket, majd teherautók felé rohantak, de a Hamász figyelmeztető lövései miatt végül meghátráltak.

A felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 07. 22:51
A palesztinai civileknek kezd kinyilni a csipájuk. Lassan, de rájönnek, hogy minsen szenvedésüknek alapból a HamaSS diktatúra az oka. Talán egyszer Orbanisztán kizsigerelt népe is ráébred, kinek köszönheti az Európa-bajnok inflációt és a reálbércsökkenést. No meg a hosszú egészségügyi várólistákat, és a növekvő szaktanárhiányt.
Tommaso
2023. december 07. 22:47
a HAmaSS nem csupán terroristaszervezet, hanem egy népiró diktatúra. a saját honfitársai élete sem számit nekik. Talán mégis lesz remény, ha kiirtják a tagjait. Németország is 180 fokban megváltozott a háborús veresége után.
Szvv
2023. december 07. 21:13
Legalabb elkezdtek lazadozni vegre ellenuk. Kicsit jobban ossze kene fogniuk.
troppauer-humer
2023. december 07. 15:58
Remélem, a felvétel eljut New Yorkba (ENSZ) és Brüsszelbe is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!