Elon Musk kőkeményen kikelt a woke és a migráció ellen

2023. december 16. 18:15

Musk szerint a woke-ideológia nem tesz mást, mint egymás ellen fordítja az embereket.

2023. december 16. 18:15
null

Nem akarjuk, hogy egész nemzetek tűnjenek el a népességcsökkenés miatt, és ha a lakosságot migránsok helyettesítik, az országok elveszítik identitásukat – hangoztatta Elon Musk az olasz jobboldal Atreju című politikai, közéleti találkozóján, ahol a brit miniszterelnök, Rishi Sunak is vendégként szerepel.

Elon Musk egyik kisfiával a nyakában lépett színpadra az Angyalvárnál zajló találkozón. Felszólalásában kifejtette:

 az emberiség fennmaradását tartja elsőrendűnek, ezért fontos gyermekeket világra hozni, és életet adni új generációknak.

Más különben fennáll a veszély, hogy három vagy négy generáció múlva a világnépesség a jelenlegi egytizedére csökken, és a végén az emberiség eltűnik” – jelentette ki.

Musk úgy véli: nem szabad megengedni, hogy Japán, Franciaország vagy Olaszország lakossága eltűnjön. Kínában pedig 40 százalékos demográfiai csökkenést jósolt. Hozzátette: ha migránsokkal helyettesítik a lakosokat, az országok elveszítik identitásukat, és „nem lesznek többé ugyanolyanok, mint korábban”. 

Elon Musk hangsúlyozta, hogy kizárólag a törvényes bevándorlást támogatja: azt kell befogadni, aki „tisztességesen és keményen” dolgozik, viszont az ellenőrzés nélküli illegális migráció esetén nem tudjuk, ki érkezik.   

Nem állítom, hogy minden illegális bevándorló bűnöző, nagy részük kifogás nélküli, de ellenőrzés nélkül, miként tudjuk megállapítani, ki becsületes? Ezért kell leállítani az illegális migrációt” – mondta.

Woke-ideológia és a politikai korrektség

Arra kérte Európát, ne vegye át az Egyesült Államokból a woke-ideológiát, mely a társadalmi igazságtalanság, elsősorban a faji megkülönböztetés ellen emeli fel szavát. 

Musk szerint a woke-ideológia nem tesz mást, mint egymás ellen fordítja az embereket. 

Hasonlóképpen vélekedett a sokat hangoztatott politikai korrektségről is.

Az embereknek a munkájukkal kell sikert elérniük, nem pedig nemük vagy fajuk alapján. (Ezek az ideológiák) ítélkeznek az emberek felett” – jelentette ki.   

Az amerikai milliomos üzletember civilizációnk legnagyobb kihívásának nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyet azonban kétélű fegyverként írt le: „mindenre képes lesz, de nincsen lelkiismerete” – jegyezte meg.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ember a Musk mögött – Az új aranyember

Amihez eddig hozzányúlt, arannyá változott, a pénzcsinálás mellett nagy technológiai áttörések fűződnek a nevéhez, és ma már egyre harciasabban áll ki a politikailag korrekt fősodor ellen. Bemutatjuk Elon Muskot, a világ leggazdagabb emberét.

Nyitókép: Alain JOCARD / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. december 18. 05:59
Neki még nem ment el az esze!
bornemissza-3
2023. december 16. 21:17
Nem könnyű a sok pénzt jól felhasználni, amit az apjuknak vagy nagyapjuknak adott az Ég. De azért van Elon Musk, hogy segítsen nekik.
bornemissza-3
2023. december 16. 21:00
A woke-ot, az LMBTQ-t, a genderideológiát és minden más hagyományos értékeket és emberiséget rombóló sátáni eszmét felejtsenek el. Mert különben garantált helyük lesz a pokolban, ami a világ végezetéig tart.
bornemissza-3
2023. december 16. 20:57
Ha fölülről jött pénzük pénzük nem az emberiséget szolgálja és annak felemelkedését, hanem csak magukat vagy az emberiséget romboló ambícióikat, akkor úgy járnak, mint a rossz sáfár Jézus Krisztus történetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!