Éles váltás – papnak áll Olaszország legszebb férfija

2023. december 12. 12:11

Modellkarrierjét hagyja ott az egyházért.

2023. december 12. 12:11

Egy olasz modell, akit korábban a „legszebb férfiként” tartottak számon, bejelentette, hogy lemond a hírnévről és a vagyonról, hogy papnak álljon – írta a Fox News.

21 évesen azon az úton találtam magam, hogy pap legyek, ha Isten is úgy akarja” 

– jelentette ki Edoardo Santini a múlt héten egy, a közösségi médiában közzétett videóban. 

Megtalálta élete célját

Hozzátette, „nem hagyom el a szenvedélyeimet, csak másképp fogom megélni őket”.

Santini azt mondta, most, hogy megtalálta élete célját, „felajánlja szenvedélyeit Istennek”. Beiratkozott egy szemináriumba, és a héttől megkezdte tanulmányait.

Santini Firenze közelében nőtt fel, és megnyerte az ABE divatcsoport 2019-es szépségversenyét, és mindössze 17 évesen ő lett a „legszebb férfi” – idézte a Fox News az olasz Il Globo című lapot.

Mint kiderült, 

a fiatal férfi nagyjából egy éve kezdett el érdeklődni az egyház iránt, 

kezdetleges szkepticizmusa pedig mára akkorát fordult, hogy úgy döntött, lemondan mindenről, amit eddig szakmájában elért, hogy Isten szolgálatába álljon.

Ugyan rajongói közül sokan őszinte sajnálatukat fejezték ki a fejlemények miatt, követői többsége támogatja őt a döntésében, és ő maga is úgy gondolja, nem fogja később sem megbánni, hogy ezt az életformát választja – ismertette a lap.

Nyitókép: Instagram-fotó

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. december 16. 17:33
A fotót elnézve öléggé buzinak tűnik. Ez az egyik észrevételem. A másik meg, hogy egy férfira nem szokás azt mondani hogy "szép". Ez is buzis. Jóképű, sármos, vonzó...stb. De nem szép.
Tapeino
2023. december 12. 17:50
"Beiratkozott egy szemináriumba, és a héttől megkezdte tanulmányait." MITŐL??? "úgy döntött, lemondan mindenről" MIT CSINÁLT??? „nem hagyom el a szenvedélyeimet, csak másképp fogom megélni őket” talán AZOKAT, nem? Nem volt túlságosan hosszú ez a cikk, de ennyi hibát nem kellett volna benne hagyni!
salátás
2023. december 12. 16:48
érdekes! valószínűleg kb bárkit megkapott és csóró sem lehet,mégis ezt az utat választja tiszteletreméltó
DINO54
2023. december 12. 15:48
Elég buzis a képe ami azt illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!