December közepén jó hírek jöhetnek a Magyaroszágnak járó EU-s pénzekről

2023. december 07. 18:06

Válaszolt a Brüsszel által feltett kérdésekre a magyar kormány.

2023. december 07. 18:06

A magyar kormány megküldte az Európai Bizottságnak a választ arra a két kérdésre, amelyet még november 1-jén tett fel a brüsszeli testület az igazságügyi reformmal kapcsolatban – közölte a bizottság szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. 

Amennyiben a bizottságnak nem lesz több kérdése, akkor

9 napon belül véglegesíteni kell a reform értékelését,

 – erre valószínűleg a következő biztosi kollégium ülésen kerül sor, jövő hét kedden – ha ez pozitív lesz, akkor hazánk számára megnyílik a lehetőség 10 milliárd euró felhasználására nyílik lehetőség a hétéves költségvetés összesen közel 22 milliárdos keretéből.

Pozitív döntés esetén a már benyújtott és az év végéig valószínűsíthetően beadandó számlák kifizetése is lehetségessé válik.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Javier Ghersi / Getty Images

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fedorn
2023. december 08. 15:04
A lengyeleknek, hogy megkapják a pénzt, a következő kérdésre kell felelniük: mi volt a neve az 1912-ben elsüllyedt hajónak, amely jéghegynek ütközött? A magyaroknak, hogy megkapják a pénzt, a következő kérdésekre kell felelniük: hogy hívták a hajó 5862 utasát, mi volt azok szüleinek neve, a születési ideje, helye, foglalkozása, a férfiaknak hány centis volt a pöcse? Remélem, van, aki érti az analógiát. Az egyenlő (?) esélyeket....
tferenc-2
2023. december 08. 10:04
Eu. következő kérdése következő kérdése, a nekünk járó pü. juttatáshoz! Mikor és hányszor cserélnek fehérneműt a magyarok, pontos kimutatást kérnek 2024 év végéig.
muszlim1970
2023. december 08. 00:57
Ezeknek semmit sem szabad elhinni!Rohadék USA kutyák!
Hohokam
2023. december 07. 22:49
Ezt már annyiszor hallottam....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik