Belga miniszterelnök Orbánnak: Ha nem vétózol, utána be kell fognod a szádat

2023. december 14. 21:50

Alexander De Croo belga miniszterelnök a nyers üzenetét gyorsan meg is bánta.

2023. december 14. 21:50

Mint ismert, az EU vezetői csütörtökön megállapodtak abban, hogy megkezdik a csatlakozási tárgyalásokat Ukrajnával, Orbán Viktor magyar miniszterelnök azonban nem vesz részt ezen, ezzel lehetővé téve az egyhangú döntést.

A belga miniszterelnök elővette legjobb énjét és így reagált a magyar kormányfő döntésére: 

Ha nem vétózol, utána be kell fognod a szádat. 

Alexander De Croo belga miniszterelnöknek a nyers üzenetét gyorsan meg is bánta. De Croo újságíróknak gyorsan hozzátette: „Nem kellett volna ezt mondanom” – olvasható a Politico-n.

Az egyetlen dolog, ami számít, hogy használod-e a vétódat, vagy nem használod a vétódat” – mondta.

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. december 15. 21:39
Egy ilyen köcsög akar utasításokat adni? Ez ahhoz is barom, hogy tisztességgel nyilatkozzon. Holland, belga ez mind egyformán idióta.
KBA98
2023. december 15. 16:58
aki hülye, az hülye!
Gonella
2023. december 15. 15:28
hát igen, a belgákkal mindig baj van. ostoba egy népség. és bűnös is. hipokrita faszok, a mások vérverejtékével megszerzett vagyon elvette az eszüket! egy jelentős nyugati demokrácia, ami épp az önfelszámolás útján halad és rángatna magával másokat is!
polárüveg
2023. december 15. 15:08
A jövő egy lehetséges változatában teljhatalmú nemzetközi ügyészek vizsgálják nagyítóval, hogy ki, mivel és miért vett részt az Európát tönkretevő, háború felé rántó olyan döntésben, ahol a döntés során a működésre vonatkozó a szabályokat megszegik, áthágják, az európai embereket pedig nem kérdezik meg e döntésről. Pedig állítólag a döntéshozók a törvényesség őreiként az európai embereket képviselik. (Ja, nem.) E jövő realizálódása nagyon is bekövetkezhet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!