Van egy „rossz” hírem Verhofstadtnak

2023. november 27. 16:42

Wilders nem Putyin miatt, hanem pontosan az olyan globalista politikusok miatt nyert, mint ő.

2023. november 27. 16:42
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Verhofstadt megfejtette: Putyin miatt nyert Wilders Hollandiában.

Az Európa szuverenitását szisztematikusan kiáruló brüsszeli elit ikonja lassan tényleg szögre akaszthatná a stoplist. Az elefántcsonttoronyból nehéz lehet a valóságot látni, meg hát amúgy is kit érdekelnek az átlag ember problémái, amikor Sorosék ilyen busásan fizetnek?!

Van egy »rossz« hírem Verhofstadtnak. Wilders nem Putyin miatt, hanem pontosan az olyan globalista politikusok miatt nyert, mint ő.

A holland választók egyértelműen elmondták, hogy nem kérnek a migrációból és nem akarják importálni a Közel-Kelet valamennyi búját baját. Az pedig, hogy ilyen társadalmi támogatottság dacára is ekkora ellenszélben kell kormányt alakítania, az nem az ő, hanem a magát demokratának hazudó globalista elit szégyene!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jacko-0
2023. november 27. 20:51
Globalizáció Orbán szervezésében: 'Elbocsátják a Continental makói gyárából a magyar dolgozókat, akik a vendégmunkásokat tanították be" /24.hu/ Német gumiipari cég az elkövető.
tellurium-2
2023. november 27. 18:56
Először fikázódnak, hogy Sorosozunk, mikor meg visszanyal a fagyi, akkor ők meg Putyinoznak... Ejj, ejj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!