Torkig vannak a migránsokkal a franciák (Videó)

2023. november 30. 16:53

Marion Maréchal szerint az emberek tisztában vannak az illegális migráció következményeivel.

2023. november 30. 16:53

Mi vagyunk a francia emberek hangja – jelentette ki Marion Maréchal, a Reconquête párt ügyvezető alelnöke egy tv műsorban. A politikus elmondta, hogy a franciák nem akarják, hogy a településeik között osszák szét a migránsokat, mert tudják milyen következményekkel jár ez az életükre nézve. 

Példakánt említette Saint-Brévin-les-Pins települését, ahol a tavasszal a polgármesternek le kellett mondania a helyiek ellenállása miatt. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Thomas SAMSON / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. december 03. 09:42
Azt hiszem, volt olyan francia föld, amit jól elfoglaltak az angolok. Aztán meg a franciák mégis visszafoglalták. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy akarom e, hogy a francia franciák szidják a magyarokat, vagy a muzulmán, arab franciák. Trianon jut eszembe, és a kárörömöm.
vandor-58
2023. december 01. 06:20
Túl lassan nyílt ki a szeműk már évek óta ott vannak nagyon sokan Marseille például már régóta az arab főváros Franciaországban és sosem rejtették véka alá a valódi céljukat de azért vannak közöttük olyanok is akik elítélik a terrorizmust és a rasszizmust csak az a baj egyre kevesebben vannak.
faramuci
2023. november 30. 17:40
Nem eléggé vagytok torkig,mert különben nem szavaznátok be újra azokat,akik beengedik őket,és hagyják szó nélkül a tombolásukat......
blanconegro
2023. november 30. 17:35
Kva jó ez a csaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!