Sokkal jobban járna a nyugati világ, ha hallgatna Magyarországra

2023. november 15. 13:29

Mintha mi nem szóltunk volna előre, hogy ezeknek a szankcióknak semmi értelme.

2023. november 15. 13:29
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Sokkal jobban járna a nyugati világ, ha hallgatna Magyarországra, újabb epizód: a brit Financial Times részletesen megírta, hogy Oroszország teljes egészében kijátssza az orosz olajra vonatkozó  szankciót, az árplafont. 

Mára ugyanis egyetlen hordónyi orosz olajat sem értékesítenek a meghatározott, 60 dolláros árplafon alatt. 

Mintha mi nem szóltunk volna előre, hogy ezeknek a szankcióknak semmi értelme...”

***

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 16. 16:10
Vannak pitiánerkedö, irigykedö gyurcsányista hólyagok, akik Orbánnak szemére vetnék még azt is, hogy eggyel több szendvicset evett meg valamelyik külföldiútján, mint amit az unió és Gyurcsány megengedett neki. Nos ezeket a satnya lelkületü bugrisokat fel kell világosítanunk: ORBÀN NEM AZÈRT KELL A MAGYAROKNAK, HOGY SZÜZIES, ÖNMEGTARTÓZTATÒ ÈLETMÓDOT FOLYTASSON, HOGY NE EGYEN TÖBB SZNDVICSET, MINT AMIT AZ ELLENZÉK ÀLTAL IS ELFOGADOTT KÖLTSÈGVETÈS MEGENGED NEKI ÈS HOGY MINDEN ELÖNYRÖL LEMONDJON, AMI POZICIÓJÀVAL JÁRNA, VAGY HOGY NE CSAPJON BELE A LECSÓBA, HA ÉPPEN MEGTEHETI. NEM URAIM ÉS HÖLGYEIM. ORBÀN AZÈRT KELL A MAGYAROKNAK, MERT Ö A NEMZET JÖVÖJÉNEK LETÉTEMÉNYESE, GARANCIÁJA. Ezt ideje lenne minden leaszfaltozott agyú ellenzékieskedö gyurcsányista bugrisnak megértenie.
Palatin
2023. november 16. 15:51
Én megértem, hogy borzasztóan ciki és nehéz beletörödni abba, hogy mindig a "kicsinek" van mindig igaza. Adott esetben Magyarországnak. Ezt tapasztaltam már az iskolában is, szerencsére nem a saját börömön. Nálunk az osztályban a legkisebb gyerek volt a legokosabb. A nagyszáju nagy melákoknak sokáig tartott, amig ezt belátták és belenyugodtak. De idövel belátták. Némi elégtélellel, - ami a szarkazmust sem nélkülözte -, láttam, ahogy a kosárlabdázó alkatok sorba állta Miki elött, - aki fele akkora volt mint ök -, hogy segítsen nekik matekból. Szóval egy ilyen szituációt meg lehet oldani, csak intelligencia és emberség kell hozzá. Az unióból sajnos mindkettö hiányzik.
Palatin
2023. november 16. 15:41
Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség, hanem egész Európában. Eltüntek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen seggfejekre van bízva Európa jövöje? A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e. Az unió vezetésének legalább 50-60%-a ócska, harácsoló áruló Von der Leyen, akit magát is a gyanú árnyéka leng körül minden oldalról, csak a libernyákokat képviseli az únióban. Az unióra a legnagyobb veszélyt von der Leyen jelenti, akinek semmiféle áttekintése nincs a világpolitikai olyamatokról, tudatlanságában, túlpörget mindent, egy szabályos ámokfutásba kezdett. Az unió főnöke is csak úgy lett, hogy a két ellentábor nem tudott megegyezni, így megállapodtak egy senkiben
bornemissza-3
2023. november 15. 21:48
Ezt utálják bennünk annyira, hogy mindig igazunk lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!