Podoljak szerint ha le akarjuk győzni a Hamászt, Iránt, és még Észak-Koreát is, akkor Oroszországot kell legyőzni

2023. november 09. 10:04

Minden konfliktus megszűnik a Földön, ha Oroszországot legyőzzük – legalábbis Zelenszkij tanácsadója szerint.

2023. november 09. 10:04
null

Meglehetősen érdekes megfejtéssel jelentkezett Mihajlo Podoljak az X-en. Valószínűsíthetően ő is érzi, hogy a világ közvéleményének figyelme inkább Izraelre és a Közel-Keletre összpontosul, ugyanis Zelenszkij tanácsadója ezt írta posztjában:

a jelenlegi globális krízis és instabilitás felelőse Oroszország. Ha le akarjuk győzni a Hamászt, Iránt, vagy Észak-Koreát, akkor a forrásnál kell megállítani az eszkalációt. A forrás pedig, ismétlem: Oroszország”

Úgy látja: amíg ez nem történik meg, egyre több és több lokális konfliktus fog kitörni. Levonja természetesen a következtetést is: „sokkal többe kerülne ez mindenkinek, mint Ukrajnát támogatni”.

Nyitókép: Hennadii Minchenko / NurPhoto / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. november 14. 17:12
Podolják a Balatont most kihagytad.
bornemissza-3
2023. november 10. 18:35
Ukrajna az összes bajok forrása, ami nem fér a bőrében. Ami az egész világot felforgatta azzal, hogy egy olyan háborúba kezdett, amit nem lehet megnyerni.
bornemissza-3
2023. november 10. 18:30
Nem akarjuk legyőzni a palesztinokat, Iránt vagy Észak-Koreát. Sem Oroszországot. Senkit sem akarunk legyőzni. Csak a hülyeséget akarjuk legyőzni. Amit Podoljak képvisel.
Shanya
2023. november 09. 16:34
Gazdáddal együtt igazi f@xfejek vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!