„Öt-hét év, és kész a baj” – kemény figyelmeztetést küldött Európának a cseh elnök

2023. november 23. 10:08

Az orosz-ukrán háború kapcsán festett sötét képet Petr Pavel.

2023. november 23. 10:08
null

Prágában tanácskoztak a napokban a V4 elnökei, Novák Katalin, Petr Pavel (Csehország), Zuzana Čaputová (Szlovákia), Andrzej Duda (Lengyelország) részvételével.

Az eseményről beszámoló České noviny idézte Petr Pavelt, aki szerint az ukrán konfliktus lezárulta után

öt-hét évnek kell eltelnie, és Oroszország helyre is állítja teljes harcképessége helyreállításához”.

Hozzátette ugyanakkor, hogy számos változó van ebben a számításban, amitől az egész helyzet változhat. A legfőbb ilyen változó, hogy milyen eredménnyel fog zárulni az ukrajnai háború.

Elmondta azt is: a NATO Oroszországot tekinti legnagyobb fenyegetésnek Európában, ezért „fel kell erre készülni”.

Nyitókép: Vladimir Simicek / AFP

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. november 25. 12:35
Vigyázó szemetek Dublinra vessétek..:)
Czira Ferenc
2023. november 24. 02:45
Nostradamus egyébként orvos kutató és az orvostudománynak kitűnő ismerője volt.A fekete halál idején nagyon sok embert megmentett a borzalmas haláltól.Sajnos a feleségét nem tudta megmenteni.Távoli városokba hívták gyógyítani ,mert híre ment,hogy a fekete halál ellen tud segíteni.Így sok embert meg is gyógyított.Sok millió áldozata volt az akkori járványnak a világban.Eközben voltak látomásai időnként ,amiket akkor fel is jegyzett.Nem állandó látomásai voltak,hanem időnként amikor tisztán látta,hogy mi fog történni a világban,azokat feljegyezte.És azok kisebb nagyobb időeltéréssel meg is valósultak. Írt a világ végéről is,de az még a távoli jövőben lesz.De nem akarok ennyire előre menni az időben.Nagyon sok mindent látott,de csak részleteket írok le.Rengeteg látomása volt,de ahhoz el kellene olvasni a jövendöléseit.Ajánlom azoknak akiket érdekel a róla szóló feljegyzések.
Reszelő Aladár
2023. november 23. 19:29
Akkor ezt vegyünk úgy, hogy 4 év múlva képessége teljes birtokában lesz, akár még úgy is, hog zajlik a háború. Utána pedig egy döntés kérdése, hogy ugyanazok a gyárak ugyanúgy telmeljenek-e tovább. Kedves Nyugat, feltettétek a zsetont Ukrajna győzelmére, vagy ha nem jön össze, akkor egy permanens háborúra Oroszország ellen. Mivel hozzáértésetek nem volt, ezért szokás szerint pénzzel akartátok megvenni a megoldást. Most ott vagytok, hogy próbáljátok a blöfföt még több pénzzel megvenni, majd a végén ír valamit a Politico és akkor az fog történni. De addig még 10ezrek halnak meg és 10 milliárdok égnek el a semmire.
nyugalom
2023. november 23. 13:32
Micsoda katona! Lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!