„Mintha idegenben játszottunk volna” – kiborultak a német játékosok, mert több volt a török, mint a német szurkoló Berlinben (VIDEÓ)

2023. november 19. 08:36

Ráadásul török győzelemmel zárult az összecsapás.

2023. november 19. 08:36
null

Szombat este Németország-Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzést rendeztek Berlinben, amely még az AP szerint is „inkább hazai meccsnek tűnt a vendégek számára”, ugyanis 

több volt a török szurkoló a stadionban, mint a német.

A berlini Olympiastadionban végül – a hatalmas szurkolótáboron felbuzdulva – Törökország hátrányból fordított, s 3-2 re legyőzte Németországot. Érdemes megjegyezni, hogy a 3 török gólt is „külföldi születésű” játékosok szerezték: a „francia származású” Yusuf Sari, a „német származású” Kenan Yildiz, és a „holland származású” Ferdi Kadioglu is egy-egy gólt lőtt.

A németeket füttykórus fogadta. Niclas Füllkrug, aki a második félidő elején lőtt gólt a hazaiaknak, kifejtette, hogy „azt kell mondani, hogy idegenbeli meccsünk volt a fővárosban”.

Nyitókép: Török szurkolók a berlini olimpiai stadionban november 18-án
Forrás: Tobias SCHWARZ / AFP

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagymester-b-2
2023. december 16. 09:08
Majd akkor hogy kiakadnak ha a muszlim többség bevezeti a sariát. Aztán szépen elmennek a c&a-ba hidzsábot venni az asszonynak.
Intruder
2023. november 21. 06:40
XD
MaBaker
2023. november 20. 20:25
És ez csak rosszabb lesz már!
ujujuj
2023. november 20. 19:18
Remélem az Eb-n megint találkozunk a buzi németekkel, és most befejezzük, ami 2021-ben félbemaradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!