Migránsokat elszállásoló hoteleket támadtak meg Dublinban (VIDEÓ)

2023. november 24. 18:17

A videón jól látható, ahogy maszkos alakok próbálják széttörni a hotel üvegfalát.

2023. november 24. 18:17

Lapunk is megírta, hogy egy középkorú algériai származású férfi egy nőt és három kisgyermeket késelt meg csütörtök délután egy dublini iskolánál, néhány órával később tömegek tüntettek, a rendőrökkel való összecsapásokban autókat gyújtogattak, üzleteket dúltak fel.

Ezt is ajánljuk a témában

A Telegraph YouTube-csatornájára feltöltött videó tanulsága szerint 

a menedékkérőket elszállásoló szállodák is célpontok lehetnek.

Tucatnyi tüntető rohamozott meg egy ilyen hotelt az írek fővárosában. A videón jól látható, ahogy maszkos alakok próbálják széttörni a hotel üvegfalát.

Itt tekinthetik meg az esetet:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 26. 22:04
Helyes. Csupa jó hír.
Tasi János
2023. november 25. 11:23
https://www.youtube.com/watch?v=qTX-zCXIpzI Már az FBI pribékjei IS parádézni kezdenek az új "náci" narratíva jegyében! Ezzel kezdik hangolni egyelőre csak az amerikai közvéleményt a jobboldali fordulat ellen! Világos, hogy az EU IS ebbe az irányba fordul! Világos, hogy az AfD-t, a VOX-ot és a többi jobboldali pártot elkezdik összemosni a nácimussal (amit természetesen elődeik hoztak létre)! A többi jobboldalit meg adóssággal, nemzetközi SzDSz beültetéssel próbálnak semlegesíteni, mint a holland Szabadságpárt, vagy Meloni pártját... Ha meg egyik se jön be, kinyírják a vezetőjét, mint Jörg Haidert, oszt' jóccakát! Ezek így működnek és ennyire komolyan gondolják!
pacikuki007
2023. november 25. 07:21
Majd ki lesz derítve a személyazonosságuk és el lesznek ítélve rasszista indíttatású erőszakos cselekményért. Bárcsak úgy lenne, de nehogy már azt higgyétek, hogy ettől bármi komoly előrelépés lesz migránseltakarítás-ügyileg...
evpus
2023. november 25. 07:13
Nagyon helyes! Ezt kellene tenni egész Európában! Főleg a bamba németeknél és svédeknél! A franciákról nem is beszélve! Az írek nem hagyják magukat! Ezeknek még van vér a pucájukban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!